Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503295
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Bo ja chyba jestem kupiłam sobie koszulke czarną z Housem, który trzyma prawdziwe serce i pod spodem napis angielski " everybody lies" czyli wszyscy kłamią :)
Codziennie oglądam po 7-9 odcinków..często wracam się do sezonów jak 2,3,5 lubię je najbardziej. Porównuję zachowania ludzi do osób tego serialu. No i troche rzeczy przydało mi się na Biologii.. odbija mi ??

Macie podobnie ??

CukierekOlunia

Tak, czas się leczyć.

ocenił(a) serial na 10
bemol33

Lepiej nie bo jeszcze by pouczała lekarzy kierując się wiedzą z serialu...
Btw także oglądałem po 5-7 odcinków gdy zacząłem z housem ale u ciebie to już przesada.

ocenił(a) serial na 10
doleginho

Ja tu nie widzę przesady. House mi się raz na biologii przydał, jak i kilka innych książkowych czy filmowych bohaterów na innych lekcjach więc w tym nie widzę nic nienormalnego. Koszulkę z House'm sam sobie już zamówiłem. Sezony 1-4 oglądałem na raz więc czasem bo 6-7 odcinków dziennie, Losta raz widziałem chyba z 10 więc też nic niezwykłego. Porównywanie zachowania ludzi do osób serialu - tego nie robię ale wyostrzył mi się zmysł obserwacji nad którym cały czas pracuję. Wracanie do ulubionych sezonów to też nic nienormalnego ja też od czasu do czasu jak mi się nudzi włączam sobie ulubione fragmenty

użytkownik usunięty
CukierekOlunia

Ja już powoli się wyleczyłem od serialu kilka przerw od serialu dają duże efekty mój ulubiony sezon to 5 zawsze lubię go oglądać od czasu do czasu .

CukierekOlunia

dobrze ,że przetłumaczyłaś napis na koszulce ,dzięki

CukierekOlunia

Obejrzyj jakiś serial który jest lepszy od House i tyle:) Powinno pomóc, a nie ciężko o taki, bo House nie jest aż tak rewelacyjny jak sądzi wielu ludzi, dobry jest tego nie można zaprzeczyć. Z perspektywy 7 sezonów zasługuje na mocną 8.

karol_azazel

Obejrzyj ,,M jak miłość''

Olcia22

Dziękuję, nie podoba mi się polskie kino obyczajowo romantyczne.

ocenił(a) serial na 10
CukierekOlunia

Ja mam książkę pt. "Co Dr House wie o medycynie". Przeczytałem całą w tydzien a tak ogólnie to wygóle nie czytam książek.

ocenił(a) serial na 10
house90

O czym jest ta ksiażka ??
Pierwsze słyszę!

ocenił(a) serial na 10
CukierekOlunia

Są w niej przypadki jakie miał House dopasowane do odcinka. Bardzo fajnie się czyta.

ocenił(a) serial na 10
CukierekOlunia

Gdy skończyło się "The X-Files" myślałem, że nigdy już nie powstanie serial, który zdoła mnie wciągnąć aż po szyję. Myliłem się. I obym się mylił jak najdłużej oglądając "House'a".

użytkownik usunięty
CukierekOlunia

Ja od Dr.House bardzo jestem uzależniony rządzi .