Oglądałem sporadycznie na dwójce w czwartki czy w środy, ale chyba się skończył> Wiecie coś na ten temat tzn.czy pokażą jeszcze jakiś sezon?
Są w trakcie 3 sezonu, więc głupio by było gdyby nagle przestali emitować. Poza tym dzisiaj jest mecz, więc oczywiście House idzie w odstawkę (choć nie raz tak było).
Jest House, 3 sezon na TVP 2.
ale przez durny Lech Poznan w czwartki leci puchar Uefa i nie ma Housa.
Te cioty i tak nie wyjda z grupy, a w ogladaniu qultowego serialu tylko przeszkadzaja:) pozdrawiam
Drogi kolego.W czwartki nie "leci" puchar UEFA.Są rozgrywane mecze w ramach tego pucharu i aktualnie trwa faza grupowa.A ze gra tam klub z Polski,to tylko trzeba się z tego cieszyć.Zdarza się to niezwykle rzadko .Wykazałeś się wyjątkowym chamstwem nazywając piłkarzy Lecha "ciotami".Miałem chyba mylne przeświadczenie,że ten portal odwiedzają ludzie inteligentni i tolerancyjni .Bez wątpienia są tu i tacy ,ale jak widać chamów też nie brakuje.Ja też lubię i oglądam ten serial,ale nic mi się nie stanie jak go dziś nie zobaczę i nie obrażam nikogo tylko dlatego,że została przesunięta emisja jednego z odcinków.Nie pozdrawiam.
Pfff... TVP chce, żeby płacić abonament, a ja się pytam - co dostajemy w zamian?! - nieregularne emisję świetnych seriali. A czy zrobili kiedyś coś takiego z chociażby "Na dobre i na złe"...?(!)
Rozumiem - kibic, też jest widzem - tylko czemu MY (mam tu oczywiście na mysli fanów House'a) musimy na tym cierpieć...???
Lubie Hausa i uważam, ze to dobry serial i zawsze powinny być emitowane 2 odc tak jak emitowano Lostów na TVP1 ;)
Emisja zacznie się o 20.45 :)
Jest szansa, że rzeczywiście tak się stanie - TVP2 będzie chciało nadrobić zaległości związane ze wspomnianymi spotkaniami UEFA i do wakacji pokazać nie tylko 3, ale i 4 sezon. Tak słyszałem; nie jest to oficjalna informacja, choć wielce prawdopodobna.