tydzień temu serialu nie było... w tym tygodniu też nie ma... kiedy będzie leciał normalnie??
Irytuje mnie taka sytuacja. Po co wykupili prawa do serialu, który puszczają "okazjonalnie"?? Ktoś w ogóle ogląda te mecze? ;/
/teraz to nie widzę jakiejkolwiek szansy na pojawienie się kolejnych odcinków na dwójce, także radzę skorzystać z zasobów Internetu/
Tak sobie pomyślałem, że mogliby poprostu przesunąć emisję serialu w czasie, czy na inny dzień, i fani serialu byliby zadowoleni, ale to chyba pobożne życzenia.
serial znowu w ten czawrtek co teraz bedzie bodajze 17... narescie tak samo z csi nie wiem jaki maja interes nie puszczania 2 najlepszych serialow wczesniej o chorych porach jak na srodek tygodnia a teraz w ogole bo mecze... jeszcze rozumiem przesunac na inny dzien inna godzine ale w ogole zdjac?? nie wiem co za inteligent tym steruje... coz ale warto rozmawiac musi byc zawsze
niewyobrażam sobie liczyc na to, że tvp zrobi cos dla widzów:D każdy wie że na "m jak coś tam" zawsze znajdzie sie czas w ramowce....a poziom tego serialu naprawde....kiedys ogladalam Luz Marie ...byla o wiele lepsze;P
no i znowu... czwartek... i nie ma housa... tylko durne mecze niech je puszczaja na jedynce zamiast okruchow zycia i innych.... ale za to warto rozmawiac jak zwykle jest... godzine nadawania housa zmienili chyba tylko dlatego zeby go zdejmowac z anteny... przeciez przez cos takiego to traci sie watek i uzaleznienie....