PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House
ocenił(a) serial na 8
ninja_4

Na kanale Tvp2 leci teraz 5 sezon,w tym tygodniu chyba jest 1 odcinek 5 sezonu...Nie jestem pewna czy na Tvp2 będzie leciał 6 sezon..

Sympatyczna_01

A który to jest sezon gdzie kończy sie on tym że Hose trafia do psychiatryka ? 5 tak ? A więc czekam na 6. Serio nie jesteś pewna bo jakoś sobie nie wyobrażam bym nie miał okazji obejrzeć 6 sesonu :-/ a nie mam w zwyczaju ściągać seriali z netu

ninja_4

pewnie czekają aż się w Ameryce skończy, żeby juz mieć wszystkie odcinki i
puszczać jak im się podoba.... jak patrze na to, co TVP wyprawia z House'm,
to wydaje mi się, że ich zdaniem ten serial najlepiej przyswaja się
oglądając odcinki w losowo wybranej kolejności... :/

ninja_4

ninja polecam ta stronke mozna obejrzec za darmo sama na niej ogladam http://iitv.info/dr-house/

ocenił(a) serial na 10
BlackRose58

Na TVP2 ma być we wrześniu. Jak chcesz z lektorem to 9 odcinków już można ściągnąć bo leci to w telewizji n

użytkownik usunięty
ninja_4

Nowy Sezon 6 House M.D będzie pewnie dopiero jak każdy tu wspomina we wrześniu albo później prędzej na Axn na Tvp 2 pózniej jak zawsze było :)

ocenił(a) serial na 10

Oj, tu cię zaskoczę, ponieważ TVP2 puściło 3 i 4 sezon z wielomiesięcznym wyprzedzeniem, niż AXN. To samo tyczy się sezony 5, ktróy dopiero od niedawna gości na AXN, a na TVP2 skończył się w zeszłym roku.

ocenił(a) serial na 10
Mr__Unknown

Nie polecam oglądać na AXN lektor jest beznadziejny, TVP2 albo telewizja n tam mają dobrego. Na AXN jak oglądam czasem to się łapie za głowę jak oni to tłumaczą.

ocenił(a) serial na 8
Mr__Unknown

Na AXN we wtorek będzie leciał 11 odcinek 5 sezonu, a na kanale TVP2 w czwartek będzie leciał dopiero 3 odcinek 5 sezonu.Nie wiem, może zrobią przerwę w nadawaniu między 5 a 6 sezonem.

Sympatyczna_01

oby tylko nie powtarzali znowu starych odcinków...

ocenił(a) serial na 10
olivia_wilde

ta tylko że na TVP2 już cały 5 sezon leciał potem znowu zaczęli puszczać od 3 o ile się nie mylę potem był 4 i teraz znów powtórka 5

Joker_27

Ja na TVP2 oglądam House'a od niedawna i kompletnie nie wiem który dzisiaj obejrzałam odcinek :/ W programie telewizyjnym jest podany 88 a jak jest naprawdę i który to sezon? Równolegle oglądam sezon 3 dołączany co piątek do Gazety Wyborczej więc trochę się już pogubiłam... Może mi ktoś pomóc? :)

ocenił(a) serial na 10
DorothyParker

88 to chyba 8 odcinek z 4 sezonu

Joker_27

Dzięki za podpowiedź :) Tak też właśnie podejrzewałam że teraz dają 4 sezon ale tutaj czytam że leci 5 więc trochę zgłupiałam :/ Jutro chciałam się wybrać na maraton Dr House'a do Multikina, 6 pierwszych odcinków 5 sezonu więc mam nadzieję że jeszcze na TVP2 leci 4 sezon...

DorothyParker

na tvp2 leci 5 sezon!

BlackRose58

wczoraj leciał 2 odc.5 sezonu ...

BlackRose58

To w takim razie tvp2 źle numeruje nadawane odcinki, według mnie 88 odcinek to wychodzi mniej więcej 18 odcinek 4 sezonu... Ale nie mnie oceniać gdyż ciągiem obejrzałam House'a na razie do końca trzeciego sezonu na dvd a w tvp oglądam jak popadnie więc nie wiem co akurat leci :/

DorothyParker

Oto opis drugiego odcinka piątego sezonu:

2.Ostatnia deska ratunku / House, Trzynastka oraz kilku pacjentów zostaje zakładnikami uzbrojonego mężczyzny z nieznaną chorobą, który gotów jest zabijać jeśli ktoś go szybko nie zdiagnozuje

Wczoraj na "dwójce" na pewno był pokazany inny odcinek...

DorothyParker

jezu dobrze liczą ... to jest 88 odc czyli 5x02 .

BlackRose58

wczoraj leciał odcinek pt NOT CANCER ! czyli 5x02 czyli 88 odc. czy tak trudno to zrozumieć?!

BlackRose58

Skrót wczorajszego odcinka jest taki:

"Umiera kilkoro pacjentów, u których przeprowadzono transplantacje. Gregory House chce poznać tego przyczynę"

Nie wiem który to jest odcinek której serii i nie będę się wykłócać. Kierując się tym co podaje program tv to 88 odcinek jest 18 odcinkiem 4 serii, jeśli każda seria ma po 24 odcinki...

DorothyParker

Dobra, sprawdziłam (szkoda że dopiero teraz:/) i faktycznie jeśli 4 sezon miał tylko 16 odcinków to teraz może lecieć 5. Nie jestem żadną znawczynią House'a, jak już pisałam widziałam wszystkie odcinki do końca trzeciego sezonu dlatego zapytałam co teraz leci na tvp, ale chyba nie trzeba po mnie od razu jechać? :/

DorothyParker

pokaż mi moment w którym po tobie jechałam ...

ocenił(a) serial na 8
BlackRose58

Gdzieś czytałem, że ma być 7 sezon House`a. Ktoś o następnym sezonie napisał coś takiego "oglądałam ostatnio wywiad z Lisą E. i o ile dobrze zrozumiałam, sezon 7 zaczynają nagrywać w czerwcu, więc pod koniec września jest nadzieja na nowe odcinki w telewizji FOX" całego House`a mieli zakończyć na 6 sezonie, a tu kręcą siódmy?

ocenił(a) serial na 10
Czarek1984

Nikt nigdy nie mówił że House skończy się na 6 sezonie, już w połowie 6 było wiadomo że będzie 7. Mam nadzieję że wrócą w nim do starego dobrego House'a najlepiej tego z 4 albo 3 sezonu