PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Kobiety w serialu

ocenił(a) serial na 10

Czyli która wam się najbardziej podoba? Która ma najlepszy charakter? I która jest najbardziej podobna charakterem do House'a?

Bogdan4674

najladniejsza byla dr jessica adams. a co do najlepszego charakteru obstawiałabym trzynastkę. housowy charakter miała amber

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

13, 13 i Amber. Swoją drogą - ona i House pasowaliby do siebie...

ocenił(a) serial na 10
theMedicalDoctor

Co do Olivia Wilde się zgodzę, ale Amber i House? Dwa osobniki alfa? Chyba ..., była by ostra jazda :)

użytkownik usunięty
rafib1975

Piotr 24 stycznia 2014

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Właśnie o to chodzi :) byłoby ciekawie...

ocenił(a) serial na 10
theMedicalDoctor

Wg mnie najładniejsza była Cameron w wersji z ciemnymi włosami. Natomiast drugiego pytania nie rozumiem do końca. Czy chodzi o charakter, który by mi odpowiadał w życiu, w realu, czy o charakter postaci? Bo np. Amber miała świetnie zarysowaną osobowość, była wyrazista- więc jako postać ekranowa to jej charakter- przykuwa uwagę, wyróżnia się. Natomiast w życiu to mnie najbardziej pasowałby charakter Cameron lub Masters. Najbardziej podobna do House'a moim zdaniem jest Cuddy- też błyskotliwa, ironiczna, ma cięte riposty i również nie za dobre relacje rodzinne.

Bogdan4674

13 i 13, Co do ostatniego pytania przecież nawet sam House powiedział, że Amber jest jego żeńską wersją :D

Bogdan4674

Stanowczo trzynastka - pod każdym względem :)

Bogdan4674

Najladniejsza :Trzynastka i Cameron
Najlepszy charakter:Szefowa

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Najbardziej podoba mi się Cameron, ale te jej dziwne zachowania wobec Chase'a nie wiem sama co o niej myśleć...
Co do charakteru najbardziej podobnego do House'a to oczywiście Zdradziecka Siksa :D