Czyli która wam się najbardziej podoba? Która ma najlepszy charakter? I która jest najbardziej podobna charakterem do House'a?
najladniejsza byla dr jessica adams. a co do najlepszego charakteru obstawiałabym trzynastkę. housowy charakter miała amber
Co do Olivia Wilde się zgodzę, ale Amber i House? Dwa osobniki alfa? Chyba ..., była by ostra jazda :)
Wg mnie najładniejsza była Cameron w wersji z ciemnymi włosami. Natomiast drugiego pytania nie rozumiem do końca. Czy chodzi o charakter, który by mi odpowiadał w życiu, w realu, czy o charakter postaci? Bo np. Amber miała świetnie zarysowaną osobowość, była wyrazista- więc jako postać ekranowa to jej charakter- przykuwa uwagę, wyróżnia się. Natomiast w życiu to mnie najbardziej pasowałby charakter Cameron lub Masters. Najbardziej podobna do House'a moim zdaniem jest Cuddy- też błyskotliwa, ironiczna, ma cięte riposty i również nie za dobre relacje rodzinne.
13 i 13, Co do ostatniego pytania przecież nawet sam House powiedział, że Amber jest jego żeńską wersją :D