Jak myślicie albo już wiecie czy będzie kolejny ósmy sezon tego serialu? Ja słyszałem że 7 będzie ostatnim, ale znowu z innego źródła słyszałem że będzie ich 9... Może ktoś wie dokładnie ile ich będzie? Pozdrawiam wszystkich fanów Dr. House.
A skąd my mamy to wiedzieć ?... Skończy się siódmy, to się dowiemy. Wydaje mi się, że więcej niż 7 być nie powinno (no chyba, że nastąpi jakiś zwrot akcji, co trudno jest sobie wyobrazić).
Wzol ma rację. lepiej żeby skończyli na tym sezonie ale trzymali poziom niż robili jakiegoś cholernego tasiemca...
dowiedziałem się, chodź dość dawno, że Laurie ma kontrakt do 2012, więc wychodzi na to, ze jeszcze go sobie pooglądamy ;)
Możesz podać źródło? Ja wcześniej słyszałam, że Laurie podpisał się na siedem sezonów i mam nadzieję, że moja wersja jest prawdziwa.
Wyniki oglądalności mówią same za siebie.. 8 sezonu być nie powinno..
Dokładnie, lepiej żeby skończył się szybciej niż go na siłę ciągnąć dalej jak na przykład "Skazanego na Śmierć"
dokładnie... nie chcę patrzeć jak się stacza jeden z moich ulubionych serialów... eh, trzeba wiedzieć kiedy powinno się powiedzieć dość!
Moim zdaniem nie powinno być już sezonu 8 bo scenażyści nie mają już żadnego pomysłu na dalsze losy postaci takich jak Sam co odeszła w odcinku 8 to chyba lepiej bo ta postać mnie denerwowała bardzo nic nie dała temu serialowi uroku mam nadzeje żę przemyślą sprawę twórcy House md i będzie to koniec jego przygód i tak z przymróżeniem oka ogladam ten sezon 7.
Nie. Żaden ósmy sezon. Błagam.
Rzygam tym co scenarzyści zrobili - od ostatnich sekund sezonu szóstego już niemal nieustannie.
Kończyć. Wstydu oszczędzić!
Tylko nie gadajcie że w USA oglądalność serialu spadła bo jak dla mnie z sezonu na sezon jest ciekawie i dobrze. Irytujący jest może trochę Wilson i te jego nieustanne analizy House'a. Skoro Laurie ma podpisany kontrakt do 2012 to powstaną jeszcze ze 2 sezony ale nie więcej.Chyba że aktor przedłuży umowę ale wydaje mi się że Laurie chyba też już ma dosyć tej roli. Z tego co słyszałem maja powrócic Olivia Wilde i Jennifer Morrison jeszcze.
Spadła, spadła. Jedynie 7 pierwszych odcinków sezonu 1 miało oglądalność mniejszą niż teraz bo było to około 7 mln. Póżniej oglądalność krążyła zwykle koło 18-22 mln, rekordowy był odcinek 4x11 który zgromadził przed telewizorami ponad 29 mln widzów.
Dla mnie sezon 8 powinien być ale tylko 8 tak żeby dostali czas na godne zakończenie tego serialu bo teraz pewnie o tym jeszcze nawet nie myślą a jak się dowiedzą kilka odcinków przed końcem 7 sezonu że to już ostatni to gówno z tego będzie
Wszyscy piszą że oficjalnie potwierdzone ale nikt nigdy nie poda żródła skąd wziął taką informację, ciekawe
Heh tak teraz patrzę i się okazuje że sezon 7 będzie się składał już tylko z 16 odcinków a nie jak dotychczas z 24. A więc oglądalność chyba jednak drastycznie spadła i kto wie czy w przyszłym roku nie pożegnamy się z ekipą z PPH?
To nie jest pełna lista, nawet na amerykańskich stronach nie ma jeszcze pełnej listy odcinków
Mówicie o oglądalności, ale nie podajecie żadnych źródłowych materiałów.
Wyniki oglądalności 7 odcinak 7 sezonu przedstawiają się tak http://v1.iimmgg.com/images/gr/39b33080d165522bb88b082e79a04f47.png
A więc jak widać na załączonym obrazku oglądalność jeśli chodzi o prime time (godzina 20:00) jest top2 w całych USA. A więc nie zanosi się, żeby sezon 7 był ostatnim. Po za tym 7 odcinek był wyjątkowo słaby, a po przerwie szykuje się masa atrakcji !!!
Otóż poznamy bliżej rodzinę Cuddy ... jej matkę, siostrę. Po za tym wróci Trzynastka, cytuję:
"Jest dobra wiadomość – aktorka w rozmowie z EW.com potwierdziła, że Trzynastka pojawi się jeszcze w tej serii ”Dr. House’a”. Wilde powiedziała: „Wracam w tym sezonie, to już ustalone. W tym roku miałam dużo szczęścia, bo dostałam mnóstwo szans (zagrała choćby w ”Tron: Legacy” – red.), mam też pracę w telewizji, która daje mi możliwość ich wykorzystywania”. Wilde dodała też, że twórcy serialu już pracują nad sposobem, w jaki jej postać ma powrócić: „Już wszystko jest wymyślone i widzowie dowiedzą się, gdzie Trzynastka pojechała i dlaczego zniknęła”." Po za tym pojawi się jeszcze Cameron, ale już nie chce mi się szukać tej informacji.
Odcinków 7 sezonu będzie pewnie około 20-25 (i to są moje przypuszczenia). Ze sprawdzonych informacji znamy już tytuł 15 odcinka 7 serii - Bombshells.
Link nie działa to po pierwsze. Po drugie ten odcinek może i był 2 ale w dniu w którym był emitowany. Bo jeśli zebrać wszystkie seriale z całego tygodnia ten odcinek plasuje się dopiero na miejscu 19 pod względem oglądalności - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_House_episodes
Fajnie że obie (Cameron i Hadley) powrócą, ale czytałem że tylko na kilka odcinków, nie na stałe.
I proszę, nie kaź mi szukać źródeł, pisał to jakiś kolo mający manie na punkcie serialu i ja mu wierzę.
Spoko ... mi źródła niepotrzebne, bo nawet jeśli to się nie sprawdzi to przecież końca świata z tego powodu nie będzie :D
Poprzedni link rzeczywiście nie działa więc może ten http://img98.imageshack.us/img98/1044/30045857.jpg
No i faktycznie jest to oglądalność tylko z tego dnia. Ale jeśli chodzi o podane przez Ciebie rankingi to zauważ, że 14,4 mln widzów może dać pozycję top1 albo nawet top20 ... więc to wszystko jest bardzo względne. Po za tym wszystko może się rozkręcić w drugiej połowie sezonu (tak jak było to w przypadku 2 albo 3 sezonu) więc ja jeszcze liczę na 20 mln widzów w tym sezonie :)