PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Z tego co wyczytałem na Tv.com Sezon 4 zakończył sie na 12 epizodzie.
Ciekawe kiedy zacznie sie sezon 5 tego genialnego serialu :)

ocenił(a) serial na 9
mati9833

Nieee... Co ja teraz zrobię ;)
Właśnie wszedłem na oficjalną stronę, patrzę na licznik do nowego epizodu, a tam pusto. Mam nadzieję, że się szybko uporają z nowymi odcinkami.

zwieracz

Niestety, nie tak prędko. Ta sama przypadłość co i w innych serialach - strajk scenarzystów.

mati9833

no wlasnie, seria 4 wyjatkowo kroka przez strajk, kiedy sie to w koncu soknczy >:(

ocenił(a) serial na 10
tomjey_2

już się skończył. niektóre seriale wracają na wiosnę. inne dopiero jesienią. niestety nie wiem nic więcej odnośnie "Dr House'a" konkretnie.

ocenił(a) serial na 10
panna_niesmiala

Puszczą jeszcze 4 - 6 odcinków na przełomie kwietnia i maja. A tak w ogóle, to lubicie ten nowy zespół House'a z 4 sezonu ? Bo ja ich nie lubię, działają mi na nerwy, wolałam stary zespół.

ocenił(a) serial na 10
Benihime

wiadomo, do starego zespołu się nie umywają, ale aż tacy źli nie są, mnie zawsze denerwowała Amber... ale przynajmniej Cameron, Chase i Foreman pracują w tym samym szpitalu i często pomagają swoim następcom :) gorzej by było jakby całkiem ich usunięto z serialu...

ocenił(a) serial na 10
alicja999999

Co wy gadacie? To który sezon leci teraz w TVP2?

krzys299

ja jestem zielony i mam zamiar wkręcić się w ten serial, zaczynać go oglądać czy mie o to jest pytanie, jaki sezon leci na TVP2 a jaki na torrentach :D????? bo sie nie orientuje a mam ochote zacząć oglądać bo w tvp2 jak oglądałem 2 odcinki ostatnio to całkiem mi sie spodobało

ocenił(a) serial na 10
Green_Dragon

na tvp2 kończy się teraz sezon 1, na torrentach znajdziesz (jak na razie) 4 sezony (4 sezon do odcinka 12 - strajk scenarzystów, reszta będzie niedługo), i właśnie o 4 sezonie tu rozmawiamy :)

użytkownik usunięty
alicja999999

błąd. na TVP2 wczoraj był 2 odcinek 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 10

sorka za wprowadzenie w błąd, swoją wypowiedź opierałam na programie telewizyjnym :P tak to już jest jak się tv nie ogląda :)

alicja999999

no to fajnie , to może bede oglądał ten drugi sezon w tvp2, a jak sie wkręce na dobre to zaczne torrenty(tylko nie wiem czy wracac do 1 sezonu)

użytkownik usunięty
Green_Dragon

grzechem jest ominięcie choćby jednego odcinka Housea ;) nie tylko wróć do pierwszego sezonu, ale najlepiej ściągnij go i od niego zacznij. a potem dopiero drugi, wierz mi - ten serial z lektorem naprawdę sporo traci :)

ocenił(a) serial na 10

To prawda, lektor jest okropny. I oglądnij I sezon bo na prawdę warto go sobie ściągnąć. Bez I sezonu nie będziesz wiedział wielu rzeczy o bohaterach, a oni często jadą zabawnymi aluzjami do przeszłości.

ocenił(a) serial na 10
Benihime

popieram - opuszczenie jakiegokolwiek odcinka Housa jest niewybaczalne :P

ocenił(a) serial na 10
alicja999999

prawdziwym niewybaczalnym grzechem jest uczynek scenarzysty, który wymienił "stary", świetny zespoł Cameron-Chase-Foreman na zgraję ludzi, którzy mylą się dosłownie w każdym przypadku. szczerze mówiąc - tęsknię za dawnym porządkiem i "pretensjonalnym akcentem", jak to nazwał sam Dr House ;]. serial stracił jakieś 65%, bo 35% zapewniają żarciki House'a.
ech. poza tym, czemu - z powodu zmiany głównie występujących - nie zmieniono intra serialu? nadal podaje on nazwiska aktorów będących odtwórcami ról Chase'a i Cameron mimo, iż mają oni średnio 1-2 sceny na odcinek czyli jakieś 3,5 minuty. czy to nie jest nieco pozbawione sensu?
chcę ich z powrotem!