Znacie może jakąś stronkę na której znajdowałby się opis każdego z odcinków tego wspaniałego serialu. Opis zawierałby informację kto był pacjentem, jaka była końcowa diagnoza i krótko o tym co było w odcinku.
Spośród wielu stron poświęconych tematyce tego serialu nie mogę znaleźć takich informacji, jedyne co znajduję to opis kilku przykładowych odcinków na różnych stronach, a nigdzie całośći od a do z. Bardzo proszę o jakąkolwiek informację, link do stronki itp.
Zależy mi na tym bo chciałbym sobie poodchaczać odcinki które już widziałem i na tej podstawie zorientować się których odcinków nie widziałem, by je jak najszybciej zobaczyć.
Jeśli angielski nie jest dla Ciebie barierą, odsyłam na stronę www.imdb.com (zawiera dosyć dokładne opisy odcinków).
Nie będę zakładał niepotrzebnie nowego wątku a mam pytanie o dzisiejszy (TVP2, 5.11.2009) odcinek.
Kim jest Cartner, który popełnił samobója a po którym tak rozpaczał cały sztab medyczny?
Po raz pierwszy obejrzałem Housa;) Fajny filmik. Możecie mi powiedzieć który dzisiaj był odcinek i której serii? na stronie www.seans24.pl widziałem, że jest kilka sezonów i z chęcią obejrzałbym sobie dzisiejszy ale od początku. Wiecie może co to za nuta na końcu na pogrzebie doktorka leciała? Dzięki wieeeeeelkie z góry za info. POZDRAWIAM.