PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Znacie może jakąś stronkę na której znajdowałby się opis każdego z odcinków tego wspaniałego serialu. Opis zawierałby informację kto był pacjentem, jaka była końcowa diagnoza i krótko o tym co było w odcinku.
Spośród wielu stron poświęconych tematyce tego serialu nie mogę znaleźć takich informacji, jedyne co znajduję to opis kilku przykładowych odcinków na różnych stronach, a nigdzie całośći od a do z. Bardzo proszę o jakąkolwiek informację, link do stronki itp.
Zależy mi na tym bo chciałbym sobie poodchaczać odcinki które już widziałem i na tej podstawie zorientować się których odcinków nie widziałem, by je jak najszybciej zobaczyć.

ocenił(a) serial na 9
Pawek_B

Jeśli angielski nie jest dla Ciebie barierą, odsyłam na stronę www.imdb.com (zawiera dosyć dokładne opisy odcinków).

ocenił(a) serial na 8
Pawek_B

Nie będę zakładał niepotrzebnie nowego wątku a mam pytanie o dzisiejszy (TVP2, 5.11.2009) odcinek.

Kim jest Cartner, który popełnił samobója a po którym tak rozpaczał cały sztab medyczny?

ocenił(a) serial na 10
_MAX_

Był jednym z lekarzy będących w zespole Housea

ocenił(a) serial na 9
Ala1416

Po raz pierwszy obejrzałem Housa;) Fajny filmik. Możecie mi powiedzieć który dzisiaj był odcinek i której serii? na stronie www.seans24.pl widziałem, że jest kilka sezonów i z chęcią obejrzałbym sobie dzisiejszy ale od początku. Wiecie może co to za nuta na końcu na pogrzebie doktorka leciała? Dzięki wieeeeeelkie z góry za info. POZDRAWIAM.

23xxx

Dzisiejszy odcinek to 20 z 5 sezonu.............

ocenił(a) serial na 10
23xxx

Ta piosenka z pogrzebu to "Lose You" - Pete Yorn. Pozdrawiam;)

Pawek_B

Fajna stronka z opisami wszystkich odcinków to np: www.aleseriale.pl

ocenił(a) serial na 10
Pawek_B

Wielkie dzięki za propozycje.