Ogladalem wyrywkowo pierwsze odcinki i wtedy chyba dokterek nie chodzil o lasce. Co sie stalo? :
Uwaga Spoiler!
Coś Ci się pomyliło. House rzeczywiście nie kuleje, ale zaledwie przez "chwilę" w pierwszym odcinku drugiej serii. To skutek terapii, którą zastosowano mu dla zwalczenia bólu przy okazji operacji po postrzale w ostatnim odcinku serii pierwszej. Terapia okazuje się skuteczna tylko na kilka tygodni i House w drugim odcinku drugiej serii znów kuleje, a w jego końcówce ponownie sięga po laskę.
A co się stało, że wogóle zaczął kuleć? Polecam obejrzenie pierwszej serii, tam się dowiesz... Pozdrawiam
Od pierwszego odcinka chodził o lasce. Laski pozbył się tylko na dwa odcinki bodajże, ale wrócił do niej jak do wielkiej miłości :)
Ok, dzieki. Dlatego napisalem "chyba" pierwsze odcinki ogladalem kilka lat temu, pamietam to jak przez mgle i wydawolo mi nie ze nie kuleje od poczatku.
A co do ciebie dantes7, skoro nie potrafisz mi pomoc to juz sie lepiej nie odzywaj i nie filozofuj bo nie tobie dane oceniac moja inteligencje :)
Odezwać się na forum internetowym może być mi ciężko... Mógłbym ewentualnie napisać. Sam oceniasz swoją "inteligencję" :)