Jak myslicie czy House'a i Lise może coś połączy??Wiele osób uwarza że to właśnie oni powinni być razem ja uwarzam że fakt ciekawy byłby to związek ale razem ich nie widzę bardziej z Cameron.
a ja właśnie Housa widzę w związku z Caddy bardziej do siebie pasują i te ich wspólne sceny przekomarzania sie, gry słowne boskie:) choć tez na początku oglądania Housa chciałam żeby był z Cameron
Uważm,że House i Cuddy nie powinni być z sobą.
Bo dyby byli razem to serial nie byłby już taki ciekawy
(ze względu na sprzeczki między tymi postaciami).
Cameron bardziej by zmieniła House niż Cuddy.
a po co go zmieniać?! :)
ja bym wolała Cuddy. I jestem pewna, że z tak błahego powodu nie przestaliby się ze sobą kłócić!
Cameron miałaby zmienić House'a?! To z miejsca byłaby najbardziej znienawidzoną przez widzów postacią serialową wszechczasów!
House i Cameron w ogóle do siebie nie pasują. Nie mogliby być razem. Ani on ani ona nie wytrzymali by z tym drugim.
Fajnie wyglądałyby sceny kiedy House i Cuddy się kłócą a potem dają całusa i rzucają coś w stylu "widzimy się w domu". ;)
Ja akurat mysle na odwrot, House i Cameron razem - to by dopiero bylo nieporozumienie. Dla mnie Cameron i Chase sa wprost stworzeni dla siebie. Jezeli juz, to House ma byc z Cuddy i tylko Cuddy. W koncu House zawsze zachwyca sie, a to jej dekoltem, a to inna czescia ciala:)
Hehe po ostatnim odcinku 4 sezonu, można dojść do wniosku będzie House + Cuddy :P I całe szczęście bo Cameron nie trawię xD
Ostrzegam, że będzie spoiler! Jak ktoś nie chce wiedzieć, niech lepiej nie czyta...
Reżyser mówił, że romans House'a i Cuddy miał być w 4 sezonie, ale z powodu ograniczeń czasowych będzie
przeniesiony (NA PEWNO) na 5 sezon... ja tam się cieszę...
I kolejny spoiler...
Nie będzie już żadnych romansów pomiędzy Housem i Cameron...
A z kąd masz te spoilery??Ogólnie to związek z Cuddy też byłby ciekawy:)Zresztą czy z Cameron czy z Cuddy i tak House jest the best!!<lol>pozdrawiam
TAK!!! Ja wolę House+Cuddy, niż House i Cameron. Z Cuddy fajnie się sprzecza, a Cameron przy nim jakaś nijaka... no i prawda, chciałaby go zmienić. Moim zdaniem Cameron+Chase i House+Cuddy. Zobaczymy:)
O nieeee... a ja już miałam nadzieję, że House + Cameron...
Dla mnie Cuddy do House'a nie pasuje...
Szkoda...
No i świetnie, że House będzie z Cuddy. Zgadzam się z tym, że Cameron by go zmieniała, próbowałaby uczynić go takim bardziej ludzkim. A na tym polega urok House'a, że jest taki jaki jest.
no ale w 4 sezonie chyba House był z Cuddy prawda? jak tak to napiszcie w którym odcinku lub odcinkach dokładnie proszę :D
-Magda16 - no nie do końca byli razem xD
----------------UWAGA SPOILER!-------------
ale w ostatnim odcinku 4 serii (4x16), gdy House leżał na łóżku szpitalnym trzymał Cuddy za rękę :D
no ja wiem bo to widziałam ale mogę dać sobie rękę uciąć ze widziałam scenę jak House i Cuddy się całowali w jej gabinecie i ona powiedziała mu ze nie maga być razem i była jakaś scena na dachu szpitala.... może miałam omamy nie wiem ale dokładnie to pamiętam :)
eeee a to nie była Stacy Warner? xDD Bo właśnie kojarzę scenę House'a i Stacy na dachu. ;)
no tak to pewnie ona :D hehe wielkie dzięki nie wiem co mi się z Cuddy pomyliło :) a nie wiesz może jakie to były odcinki kiedy House był ze Stacy?
chyba od 2x09 albo 2x10 zaczęli ze sobą kręcić tak "na poważnie", ale chyba w 2x11 wszystko się skończyło ;)
oj supcio dzięki :) myślałam ze to w 4 sezonie było :) ale pewnie się myle :)
Ja czytałam wywiad z Davidem Shorem i pisze ze w 5 sezonie będzie wątek Cameron która powiedziała że nie tęskni za Housem tylko za byciem w jego teamie.Jak myślicie co to oznacza że będą razem czy odwrotnie??
na pewno będzie taki watek ale to już miedzy nimi koniec, ja czytałam ze będzie watek miłosny pomiędzy Housem i Cuddy :) ale jak się skończy to jest jeszcze tajemnica (ale ja myślę ze skończy się to pięknym weselem)
aha nie wiecie może kiedy można się spodziewać 5 sezony w neciku ? tak wiecie dla własnej korzyści?? :D
Ja uważam że duet House + Cuddy byłby idealny. I bardzo dobrze, ze w V serii coś tam się stanie . :D
House/Cuddy (czy Huddy, jak nazywają tę parę fani) to najlepsze połączenie, jakie będzie w tym serialu. (Bo będzie! Wierzę w to całym sercem:D)
Jeśli ma być jakaś kobeita przy boku House'a, to tylko Cuddy.
Za Cameron ogólnie jakoś nie przepadam, a co dopiero Cameron z House'm. Nie.
Cameron i Chase, o tak! :) Wizualnie nawet lepiej wyglądają.
Lisa/Greg FTW! :]
No offence dla fanów innych możliwości:]
SPOILER!!!!!!!!!
88888888888888888888888888888
88888888888888888888888888888
z dobrych źródeł wiem, że w 6 odcinku 5 serii (1 odcinek emitowany był w FOX 16 września), że będzie pocałunek Cuddy/House :)i to taki na serio, żadnych narkotycznych wizji, halucynacji czy flashbacków
cuddy+House to najlepsze rozwiązanie bo przypuszczam, że ten związek nie zmieniłby ani jej ani jego:D
Z tego co słyszałem, ten pocałunek będzie w 7 odcinku a nie w szóstym ;] Odcinek już teraz zapowiada się bardzo ciekawie. ;D
Shann ma rację... pocałunek jest w spod koniec szóstego odcinka piątej serii... wiem bo już go obejrzałam :D
tak. pocałunek bedzie w 5x07 :D sama 'cuddy' powiedziała to w jednym z wywiadów. i pocałunek będzie w najmniej oczekiwanym momencie, zupełnie niespodziewanym.. coś w stylu house'a :D
` ja ostatnio najczęściej natrafiam na House/Wilson -_-'
I podobno to "na pierwszy rzut oka widać".
Osobiście nie widziałam.
Nawet motyw wspólnego mieszkania jakoś mnie nie przekonuje .
Ja teraz oglądam drugi sezon( na dwójce) i jak do tej pory dla dobra serialu i według mojej własnej oceny,mógłby być ze Stacy ale to niemożliwe.Chyba że dadzą kogoś nowego nie wiem np.koleżankę z studiów czy coś w tym stylu.
dajana_ --> lol, ja też na House/Wilson trafiam ostatnio dziwnym trafem często... :D Dobry slash nie jest zły ;D Tak czy tak, zawsze spadam z krzesła na wszystkie aluzje (- Co ty ukrywasz? - Jestem gejem. To wiele wyjaśnia: brak dziewczyny, zawsze z Wilsonem...), przynajmniej jest śmiesznie :D
House to w sumie z lekka typ kawalerski, ale jeśli mam go z kimś parować, to tylko i wyłącznie z Cuddy. No przeboska para, idealnie do siebie pasują, między nimi ciągle iskrzy :)
na pewno będzie to pocałunek z zaskoczenia, bo teraz raczje nic go nie zapowiada. Tych dwoje może rzucic się na siebie w każdej chwili, tak między nimi iskrzy:D. Wystarczy, że za bardzo się pokłócą i już sprawy polecą w innym kierunku:D:D
kiedyś byłam za związkiem House-Cameron ale teraz uważam,że do House'a
bardziej pasuje Cuddy. Ten pocałunek daje wielkie nadzieje na związek:)
pozdrawiam wszystkich zwolenników Huddy;)
No i jak sądzicie, czy po sytuacji zaistniałej w 10 odcinku 5 sezonu jeszcze do czegoś dojdzie między nimi?
Byłam taka wściekła na House'a, jak to zrobił! Przecież to doskonale widać, że czuje coś do niej. Cuddy wyznaje mu niemal miłość, a on łapie ją za piersi.
Jaka jest wasza opinia?
House może być tylko z Cuddy nikt inny do niego tak nie pasuje :D
------SPOILER------
a ja czytalam że twórcy serialu już wiedzą jak doprowadzić Housa i Cuddy do uprawiania sexu pod koniec 5 sezonu :)
Jakoś ciężko wyobrazić mi sobie House'a z jakąś kobietą ;p
Czy to z Cuddy,czy tez z Cameron. Jemu dobrze by było z Stacy ;p
POZDRO ;]
Ja tam się cieszę, że Stacy zajęła się swoim mężem xP
Ale zdecydowanie lepsza byłaby Cuddy dla House'a niz Cameron. Cuddy przynajmniej dała sobie z nim radę, a Cameron - wątpię xP
Niezależnie od tego co chcemy lub nie wiadomo już, że przed końcem 5 seoznu będzie związek Housa i Cuddy. Nie mogę się doczekać samej sceny seksu, jestem ciekawa jak do tego dojdzie czy bedzie to spontan czy przemyslana decyzja.
Cameron jest cienka ;] Nie nadawałaby się na dziewczynę House'a. Zmieniła się dopiero od całej tej akcji z niezobowiązującym seksem, ale to był maks na co ją stać.
Stacy- moje spostrzeżenia są następujące, jest jakaś taka głupkowata. Moim zdaniem jej kreacja nie dorównuje Gregorem'u pod kadnym względem, mam wrażenie że autorzy nie do końca przemyśleli jej postać.
Cuddy, tu sytuacja jest bardzo ciekawa hehe :D Nie do końca do siebie pasują, ale te ich rozmowy są po prostu rozbrajające. Widać że i jej i Housowi brakuje bliskiej osoby, ale nie do końca zgadzam sięz tym że będzie im razem dobrze, bo związek to już nie to samo, co relacje szef-pracownik.
Najbardziej idealną kobietą dla głównego bohatera byłaby moim skromnym Dr. Cate Milton (bohaterka odcinka Frozen, w którym House pomagał jej w leczeniu za pomocą kamerki internetowej). Widać było nawiązaną więź, wzajemne zrozumienie, i inteligencje pani doktor. Niestety, Biegun Północny to trochę za daleko dla kulawego doktorka ;p
Wiem,że wcześniej pisałam coś innego ;]
Ale mnie przekonaliście i faktycznie tylko Cuddy do Niego pasuje...
W sumie to z odcinka na odcinek zmieniaja sie relacje między nimi ;]
Poczekamy,zobaczymy co będzie xD
POZDRO