Niech osoby które nie lubią Housa NIE WCHODZĄ tutaj! Wkurzają mnie tematy "Ale dno" itp.
DO WSZYSTKICH HOUSO MANIAKÓW: NIE POZWÓLCIE ABY FORUM OBJELI GŁUPI FANI "M JAK MIŁOŚĆ!!!" KAŻDY KTO UWIELBIA TEN SERIAL NIECH TU WCHODZI A RESZTA WYPAD!!! Ja jak zauważyliście KOCHAM ten serial i jestem z tego dumna, a jak ci nie pasi to spadówa.
PS Sorry, że pisze Capd Lockiem
Ci co nie lubią też powinni wchodzić, ważne żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie nie ważne czy coś lubi czy nie w końcu mamy wolność słowa. Tylko ważne żeby przy okazji nie obrażać ludzi którzy ten serial lubią i żeby specjalnie nie prowokować bo jak ktoś wchodzi i co chwila nowy temat jakie to głupie i tak dalej to już jest żenująco choć chyba jeszcze bardziej żenujące że ktoś mu na to odpisuję. Dlatego normalni ludzie którzy chcą wyrazić swoje zdanie proszę bardzo, ci którym się w domu nudzi i nie mają co robić WON i nie zaśmiecać forum
Niesety nie wybaczę Ci gdybyś pisała CAPS LOCKIE`M to bym Ci wybaczuł ale tak to nie. Co do treści merytorycznej Twojego postu i takt go niespełni Hałsofile nie pozbędziecie się nas Tak nam dopomóż Bóg
Czy uważasz, że ten kto nie lubi "House'a" koniecznie musi być fanem "M jak miłość"? To taka reguła?
Nie to była przenośnia, że jak ktoś lubi inny serial (ja lubie dużo serialów choć House jest na I miejscu) to niech chodzi po stronach o nim, a jak nie lubi jakiegoś to może go lubić, ale nie musi wszędzie o tym pisać.
Ależ droga koleżanko! To jest forum, a na nim mogą się wypowiadać wszyscy. Nie licz na to, że nie będą tu wchodzili anty fani.
Cholera, ferie świąteczne i gimbusiary typu czkawka iksde zaśmiecają forum. Fffuuuu!!!
Oj dobra,dobra COFAM TO! Po prostu mnie to wkurza. ja nie chodzę po stronach i ich nie krytykuję. Ale dobra, jak chcecie to tak róbcie mnie nic do tego po prostu mnie to wkurza i tyle. A pseudonim chyba czas ponownie zmienić (Przedtem nazywałam się Lady_Morgana od Przygód Merlina które są u mnie na II miejscu)
Ten serial nie jest dla wszystkich. Potrzeba do niego dorosnąć. A tym, którzy serial krytykują, że dno i do dupy, proponuję wrócić do Titanica (z ich intelektem może nie wyłapią tych wpadek...).