PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Cześć mam pytanie do tych, którzy mieli przyjemność być na seansie drugiego sezonu doktorka w kinach Helios. Mianowicie ciekawi mnie jak to wyglądało. Czy puścili cały sezon [ co wydaje mi się nierealne, bo jednak długo by to trwało o.O] czy może tylko poszczególne odcinki?
Byłabym wdzięczna za odp, bo nie wiem czy mam czego żałować:D

ocenił(a) serial na 10
Tarantinka19

Jeśli chodzi o seans we Wrocławiu to było tak że puścili nam najpierw 3 odc z napisami, potem była przerwa potem 3 odc z lektorem potem przerwa a potem 2 odc z lektorem i koniec. I żałuj bo bosko było :D

ocenił(a) serial na 8
dark_angel77

A jakie odcinki konkretnie puścili? Miałam iść... ;)

ocenił(a) serial na 9
Lilia

Ja byłam! ;) W rzeszowie było tak samo, 8 odcinków. A odcinki jakie puścili to: 1.Humpty Dumpty, z tym, że "złota rączka", który pracował u Cuddy spada z dachu, 2.odcinek w którym House'a odwiedzają rodzice;) 3. taki w którym koleś świetuje dyplom z Princeton i co jakis czas ma uczucie rażenia prądem, a na koncu sie okazuje że jego starszy ma skup złomu idał synowi jakiś radioaktywny przedmiot, 4.odcinek kiedy Stacey z Housem są na lotnisku i House na odległość stawia diagnoze. 5.A także taki w którym gość zarażony AIDS pluje krwią na Cameron (Cameron nie wytrzymuje napięcia i ćpa, co pozwala Chase'owi eee ją przelecieć;]) 6."House vs.God". 7. odcinek "Who's your Daddy" (z kumplem Housa i jego czarną 'córką' ) No i oczywiscie odzinek ostani 8. kiedy House zostaje postrzelony i mamy do czynienia z dezorientacją, i nie wiemy o co chodzi kiedy oglądamy go pierwszy raz, aż do samego konca kiedy wszystko się wyjasnia. No;)

Mogłam coś pomylić - podac ten sam odcinek kilka razy albo coś ;)

ocenił(a) serial na 8
MilkyWay93

też miałam być w Rzeszowie;D