PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Takie mam zdanie o tym serialu, próbowałem oglądać, skupiać się i zastanawiać, nic nie pomogło nie wiedzę żadnych wartości w tym serialu. Wszystko jest naciągane, przewidywalne. Colombo mogę oglądać w kółko z zaciekawieniem, na Dr. House nudzi mnie po 5 minutach. Choroby, diagnozy chorób z deczko wyolbrzymione, może ktoś przytoczy mi który odcinek jest najlepszy ? Może zmienię zdanie.

adi_kow

I napisz jeszcze że udowodnieś tym samym jakie to debilstwo na tle avatara :D. A tak serio, najlepszy odcinek to będzie dwuodcinkowy: sezon 2, odcinki: 20, 21. Najlepsze wg. mnie a ogądałem wszystkie.

adi_kow

Wiesz, może właśnie oglądałeś same nudne i mdłe odcinki, a takie zdarzają się czasem w tym serialu. Moim zdaniem odcinkiem, który warto zobaczyć jest:
- jeżeli bardziej lubisz oglądać życie prywatne doktorów: 2x24, 5x20
- a jeżeli bardziej rozwiązywać medyczne zagadki: 2x02, 3x01, 2x13, oraz 2x20/21
A jeżeli chodzi o wszystkie sezony i odcinki, ja najbardziej lubię oglądać, 5x24 oraz 3x13.
Trochę dużo podałam tych odcinków, ale ogólnie ten serial ma dużo dobrych stron. No chyba, że nie lubisz czarnego humoru, to połowa odcinków odpada ;) Oczywiście , każdy ma inne gusta, a o gustach przecież się nie dyskutuje....

ps. Jeżli Colombo lubisz, to może spróbuj z Monkiem? ^^

maybe_55

no, 5x20 był mocny - śmierć Kutnera. Płakałem, najfajniejsza postać poza Housem i wilsonem :,(

pitogo

ale odcinki 2x20 i 2x21 łączą i życie prywatne medyczne zagadki - Polecam najbardziej

pitogo

Mnie raczej nie zdarza się płakać na filmach, ale na 5x20 łezka poszła... i na 5x24.

adi_kow

to ja polecę ostatni odcinek pierwszej serii.

adi_kow

ja polecam 1 odcinek 6. sezonu ;) i 3 odcinek z sezonu 4 :)

adi_kow

KAŻDY JEST DOBRY!

ocenił(a) serial na 10
pitogo

Żadnych wartości ? To ja może 3x12 polecę albo 3x07

ocenił(a) serial na 1
Joker_27

Ja podobnie do autora tematu próbowałem i nic zwykły serial jakich pełno, obejrzyj zapomnij. Gdzie ten fenomen?

ocenił(a) serial na 10
adi_kow

na housa trzeba mieć trochę inteligencji, więc elo elo.

cieobchodzi

No, niezbyt. Ty tyko potwierdzasz tą regułę pisząc housa zamiast House'a i ,,elo elo".

ocenił(a) serial na 1
cieobchodzi

inteligencje do tego schematycznego non stop o tym samym shitu...

ocenił(a) serial na 10
adi_kow

seriale generalnie nie służą do propagowania wartości, lecz do oglądania, a ten oglądalność ma przeogromną

euremail

tak czy siak ja wolę zagubionych :)

adi_kow

Teraz trendy jest mieć konto na FB i oglądać Hous'a. Jeśli tego nie oglądasz, lub co gorsza serial Ci się nie podoba, to jesteś inny. No cóż serialu nie oceniam. Mi osobiście się nie podoba. Ale są gusta i guściki.

remi1982

E tam, nie czuj się taki uciśniony(/a?) ;) Nikt cię nie zmusza do oglądania, a człowiek w miarę ogarnięty jest w stanie zrozumieć, że nie wszystkim się wszystko musi podobać.
No chyba, że trendy jest nie podążać za ogólnymi trendami :P
House'a lubiłam, ale co za dużo, to niezdrowo.

użytkownik usunięty
adi_kow

Każdy Serial jest dla ludzi jak go nie rozumiesz to nieoglądaj i twoja sprwa ja tam się nie wtrącam.

ocenił(a) serial na 10
adi_kow

Chciałabym, żebyś uzasadnił, co takiego głupkowatego jest w Hugh Lauriem. Czy popierasz swoją wypowiedź innymi, może kiepskimi, rolami? Jeżeli tak, to jakimi? Jeżeli nie, czemu piszesz, że aktor jest głupkowaty?

ocenił(a) serial na 9
adi_kow

no cóż - jeden z najwyżej ocenianych seriali, zdecydowana większość opinii pozytywnych. Ludzie lubią serial i jego bohaterów ale oczywiście są wyjątki które potwierdzają regułę :) widocznie tematyka nie dla Ciebie.
Ja zacząłem oglądać z 2 tygodnie temu i jestem mocno zainteresowany mimo, że z natury unikam seriali. Jedyne zaliczone to Skazany na śmierć i Zagubieni. Dla mnie jak na serial - rewelacja.