PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

NC

ocenił(a) serial na 1

Głupkowaty wyraz twarzy, głupi żarcik i wszyscy happy arcydzieło!! Więcej nie skomentuje bo
śmieszy mnie ten serial za to że jest taki przeciętny a tak za nim sikacie.

ocenił(a) serial na 10
Losted

Łał. Bardzo dojrzały komentarz. Ile masz lat? Sugeruję, że masz bardzo niski poziom deklamowania swoich opinii

ocenił(a) serial na 8
Losted

Bo serial jest dobry, a ty jeśli obejrzałeś jeden odcinek i to jeszcze nie cały to nie dziwię się dlaczego może ci się nie podobać...

ocenił(a) serial na 9
Losted

No proszę, znawca się znalazł! Cóż, wszyscy przecież wiemy, że TY nakręciłbyć serial O WIELE LEPSZY od Dr Housa, ale ponieważ nie spróbowałeś i raczej tego nie zrobisz to nie mieliśmy i mieć nie będziemy szansy na przekonanie się o tym.

ocenił(a) serial na 9
Losted

Jaka ogromna ilość argumentów :) Życzę odetchnięcia od dr. House powrotu do Graczyków , Kiepskich lub Mody na Sukces ...

ocenił(a) serial na 1
Sztorm68

Po prostu nie ma tam zadnego fenomenu ludzie po co mam podawac wiecej argumentów, nabraliście się na ładny kit. Cassopei mam napewno wicej lat niż Ty bo nie nabrałem się na ten kicz... elusive13 nie zajmuje sie robieniem seriali ale jest wiele lepszych.

ocenił(a) serial na 1
Losted

Dodam jeszcze ze Lost dostał więcej nagród więcej nominacji, a jest tak nisko bo przecież mohery czy inne tego typu inteligenty w tym super katolickim państwie nie pojmą tego serialu musza dostać prosty kit typu house, ale pewna grupa osób dostrzega coś więcej w serialach typu Lost i dostrzega ten kicz w serialach typu house.

ocenił(a) serial na 10
Losted

A o jakim to kicie i kiczu niby mowisz ? Moze o tym ze w losty zahaczaja juz o science - fiction czy fantastyke na samym poczatku serialu - 48 osob sie rozpierza gdzies tam a wyspie grasuje niewiadomo co :D ? House tez nie jest idealny bo wiekszosci chorob nie daloby sie zdiagnozowac tak jak w tym serialu lub daloby sie inaczej ale dla mnie i tak jest to blizsze jakiejkolwiek prawdy niz losty ktorzy sa ok ale juz przekombinowani.... Poza tym co jak co ale na pewno nie glupi wyraz twarzy a zarcik na bardzo wysokim poziomie z mnostwem aluzji i ironii gdzie trzeba pomyslec zeby to zrozumiec. Chyba ze wolisz humor jak z kiepskich....

ocenił(a) serial na 7
Losted

Ja ogladam ten serial co tydzien na tvp, podoba mi sie ,ale tez nie rozumiem tego , ze wam sie podoba BARDZO... Moim zdaniem jest on poprostu sztuczny(?). Moze to tylko moje odczucie, ale Losted jednak ma troche racji. Zarcik jest rzeczywisice na wysokim poziomie, ale skoro to wg was jest urokiem tego serialu to czy nie probujecie sie dowartosciowac intelektualnie ogladajac ten serial ??? Drodzy fani - nie zjedzcie mnie teraz, ja tylko napisalem to co mysle ;P