be porownania do Ostrego Dyzuru no i ta gra tego housa,sztuczna 1/10
Ostry Dyżur do miodzio porównaniu z tym gniotem, nie rozumiem tylko tej mentalności fanów którzy zakładają multikonta aby wstawiać 10 doktorkowi, a film jest słaby i są seriale które zasługują na lepsze miejsca niż ten w rankingu, no ale tak to jest jak coś trafia do mas społecznych , cieszą się mało inteligentni ludzie z byle czego
Do was ciemne masy się teraz zwracam:
Porównywanie Dr House z Ostrym dyżurem jest nie na miejscu. Ostry dyżur to jest serial, który kręci się w 90% wokoło doktorków i pacjentów. House to serial, można to tak powiedzieć również o życiu prywatnym, daje do myślenia i pokazuje jacy ludzie są. Dr House wymiata. I to właśnie wy jesteście ciemnymi masami, jeżeli oceniacie ten serial na 1.
życiu prywatnym ? to pod tym względem Dynastia kładzie na łopatki doktorka, albo jak chcesz na przykłąd komedie, to Bundy, czy Kiepscy kłądą doktorka, doktorek jest zbyt tendencyjny, schematyczny, dla ciemnych mas społęcznych, łykających każdą zaniżoną forme rozrywki
Ja osobiście nic nie mam do ER. Jest o niebo lepszy od Chirurgów, ale dla mnie mniej ciekawy niż House.
Według mnie Ostry dyżur jest o wiele lepszy od Chirurgów,tak samo jak nat0.
Ale uważam,że Dr.House jest lepszy od ER.House'owi wystawiłam 10/10,a ER 9/10.A i tak kocham oba te seriale;)
4 pierwsze sezony Dr House powalają wszystkie seriale, 5 i 6 sezon nie są już tak dobre ale jakoś poziom trzymają. Ale i tak go uwielbiam :)
A co ma piernik do wiatraka? To dwa zupełnie różne seriale-inne w pozytywnym tego słowa znaczeniu