Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503324
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

czekam na wasze propozycje:) jak był ten temat to przepraszam.

Xandria

Dla mnie wymiata odcinek 8x05 The Confession, ale 4x07 też jest niezły.

Xandria

Hmmm...z sezonu 8 najbardziej rozwalił mnie tekst, który leciał mniej więcej tak: "Czarny pionek uwierzy, że jest czarnym królem i spróbuje zbić białego szefa diagnostyki" ;-) Coś takiego ;p Genialne :D

ocenił(a) serial na 9
Graczdari

ja sie chyba najwięcej śmialam w 1 odcinku 4-tej serii było tam duzo smiesznych epizodów np jak House dzwonił do jakiegos gościa zeby przyszedł na rozmowe, albo jak Wilson porwał gitare oraz cała jazda ze sprzątaczem jako pomocnika House'a ;)

ocenił(a) serial na 9
Graczdari

Taa było cos takiego, rzeczywiście dobre:D pewnie było 'Białego KRÓLA diagnostyki' metafora bardziej kompletna:D

ocenił(a) serial na 10
Xandria

Badanie laski w przychodni co używał "galaretki truskawkowej" jako środek antykoncepcyjny i badanie dziecka co bawiła się jak to powiedział swoim (huhu inaczej masturbowała się) z sezonu drugiego pod koniec sezonu.

rafib1975

To było mocne, dobre jeszcze było jak House pojechał z Foremanem na gale boksu.

ocenił(a) serial na 10
dolohow

No fajnie Wilsona zrobili :-)

rafib1975

Mnie to czasami aż szkoda Wilsona :)

ocenił(a) serial na 10
dolohow

No to fakt, jest przyjacielem Housa ale, w prawdziwym życiu mało jest takich ludzi by wytrzymali w przyjaźni po tych co House mu robi. Np jak stał przed domem kilka godzin bo myślał że House ma kogoś w łóżko.

rafib1975

Nie ma przyjaźni bez poświęcenia ;)

ocenił(a) serial na 10
dolohow

Ale tutaj jest praktycznie jednostronne poświecenie, nawet nie tyle poświecenie ale świadome wykorzystywanie.

rafib1975

Poświecenie Willsona jest zarazem jego egoizmem, bo robi to dla siebie, aby poczuć się lepiej.

ocenił(a) serial na 10
dolohow

No w sumie racja, ale czy większość ludzi normalnych by to zniosła?

rafib1975

Nie mam doświadczenia z tym związanego więc się nie wypowiem.

ocenił(a) serial na 10
Xandria

Nie pamiętam, w którym to było sezonie ani tym bardziej odcinku ale powiedział coś takiego do Tauba "jesteś za brzydki żebyś był głupi'. Dla mnie ten tekst to mistrzostwo. Innych nie pamiętam.