Począwszy od gry aktorskiej po scenariusz i role epizodyczne i muzykę ,po prostu arcydzieło
Racja, muzyka genialna, no i niezapomniane "As tears go by" Rolling Stones'ów odc.24s05
Stawiam na muzykę i scenariusz, aktorów niekoniecznie, ale też są spoko.
Pf. Ja tam tego nie lubie.
JAki kolo chodzący, mówi wszystkim co mają robic, robi z siebie geniusza i popiera najmniejprawdopodobne wyjscie i mu sie udaje. House house nomrlanie kochamy ciee.
A oglądałeś jakieś inne? Bo życie większości osób wypisujących takie bzdury kończy się na Housie a jeśli już są najlepsze seriale XXI w. To LOST, czy Mad Man. ONE w XXI wieku odmieniły telewizję i zdobyły najwięcej nagród. A nie idiotyzmy typu House, Pamiętniki wampirów czy Supernatural.
Z tymi LOSTAMI to bym nie przesadzał. Owszem były rewelacyjne ale góra do 4 sezonu. Potem poziom zdecydowanie zaczął spadać. Co nie zmienia faktu że Zagubieni to jeden z moich ulubionych seriali. Ale na pewno nie najlepszy. Mad Mena nie oglądałem więc się nie wypowiadam. Co do seriali które odmieniły telewizję to moim zdaniem można zaliczyć takie dzieła jak The Sopranos czy The Wire (co prawda The Sopranos zaczęto emitować w 1999 roku ale można go prawie uznać za serial XXI wieku - emitowany był do 2007 roku)
Za to poziom Housa cały czas wzrasta...ta jasne.
Kwestia gustu. Ja nie potrafię wybrać jednego.