Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503383
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witam!
Który dla was odcinek jest najmocniejszy i największy problem ma ale nie z punktu serialu ale was. Drugie jakiego pacjenta chcieliście by widziec w ósmym sezonie.
Dla mnie jeśli chodzi o coś co na mnie wywarło największe wrażanie to odcinek 03x12 o z gwałconej dziewczynie a jeśli o powrót pacjenta to policjant z trzeciego sezonu chyba się nazywał Michael Tritter. A jak wy sądzicie, nie wiem czy temat był ruszany ale wole ten niż powielanie że House spada w rankingi czy takie tam.

użytkownik usunięty
rafib1975

Ale żeś to sformułował. Na pierwszą nie odpowiem bo nie pamiętam po prostu całych odcinków najczęściej jakieś fragmenty. Ostatni mi się spodobał jak house brał kąpiel (żeby nie było że spoiler). Z pytań o pacjenta, hmm.
Kobietę która jest wspaniałą matką bo adoptowała połowę dzieci z afryki i teraz umiera nie wiadomo na co, a pod szpitalem stoją tłumy czarnych ludzi z transparentami i modlą się o jej ocalenie.
Na końcu pacjentka umiera bo house był zajęty zabawą z willsonem - Kto szybciej sprzeda narządy pacjenta w śpiączce na ebayu. W odwecie jedno z adoptowanych dzieci odcina houseowi głowę maczetą i zabiera ją do pobliskiego obozu.

A na poważnie nie będzie powrotu tego policjanta wątek się zakończył i jakby chcieli do tego wracać to byłoby jeszcze gorzej.

Mam nadzieję że 8 sezon będzie ostatnim, bo jak na razie to równia pochyła.

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

dla mnie ten, w którym house został postrzelony.