Przez tą dziwną chinke nie mogę oglądac housa :( No i czemu 13 odeszła?? Myślałam że
będzie stary skład + ta nowa, śliczna i zabawna laska. No może z czasem jeszcze jakiś facet
i kobieta dojdą....kicha.............:((((((((
dla mnie House się skończył. I nie lubię tam już nikogo poza nim. Ale jeden House to za mało, zwłaszcza że był bardziej zabawny w lustrze całej ekipy szpitalnej w starym składzie. Te dwie cizie to zimny budyń i ciepła klucha.
popieram. ta chinska zenada nawet grac nie umie. Wyglada na to, ze Chase i Taub wroca niedlugo.
jak to jaka ? w najnowszym sezonie house ma swoj nowy zespol skladajacy sie miedzy innymi z pewnej chinskiej aktorki, ktora gra tak zenujaco, ze nie mozna wytrzymac.
Trzynastka odeszła, ponieważ grana przez nią Olivia Wilde jest zawalona pracą przy filmach i nie ma czasu na granie w tym serialu :/ Nie podoba mi się to, bo była jedną z moich ulubionych postaci. Liczyłam, że będzie z Chasem w jakimś związku, a tu lipa :/
Chase i Taub będą grali w 8 serii, ale chyba dopiero w 5 odcinku.
Ta chinka, czyli Park jest wkurzająca trochę. Po za tym nie jest usamodzielniona - mieszka z rodzicami. Jedynie czasem można się z niej pośmiać.
Jeśli chodzi o tą drugą, czyli Adams. Jest ładna i nic więcej. Moim zdaniem nie ma jakiegoś sensownego charakteru. Nic ciekawego ze sobą nie wnosi. Lepsza była Trzynastka.