PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Noga

ocenił(a) serial na 10

Nie oglądałam Housa od początku i nie wiem co stało mu się w nogę. Pomóżcie ! ;D Z góry
dziękuję .... xD

ocenił(a) serial na 10
basia95balicka

wydaje mi się że to było wałkowane wiele razy na forum.. przeczytaj wcześniejsze tematy..

ocenił(a) serial na 10
Playfairr

Skoro nie chciało ci się odpowiadać , to po co wgl pisałeś/aś ?

basia95balicka

Był lekarzem polowym wojny w "Zatoce Perskiej" i oberwał pocisk od nieprzyjaciela. Ranę dało się zoperować ale sprawnosć fizyczna Housa już nigdy nie wróciła ;/

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

Dzięki ;D

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

Lol ja nawet o tym nie wiedziałam wiedział tylko tyle że mu mięsień wycieli i przez to tak żyje jak żyje

ocenił(a) serial na 9
Oloka96

Ja też xD. Bardziej mnie interesowały jego boskie teksty niż noga xd.

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

Uwierzył w to, nie mogę. Powiedz mi w którym miejscu było coś wspomniane o Housie na wojnie w Zatoce perskiej ? Wiadomo tylko że miał zawał mięśnia czworogłowego który został mu wycięty stąd ból nogi.

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

No i jeszcze dlatego nie nosi białego fartucha bo nie chce żeby ludzie widzieli...że jest niepełnosprawnym lekarzem.
Watro obejrzeć pierwszy odcinek pierwszego sezonu i wszysto się wie. Miło że nowa osoba się interesuje tym serialem :)

ocenił(a) serial na 10
CukierekOlunia

Mnie to w ogóle rozwaliło... Lekarz w zatoce... Trzeba było napisać, że oberwał szrapnelem w Wietnamie i dlatego kuleje xD

ocenił(a) serial na 9
white_leopard

hahahaha, dobre, dobre :)

ocenił(a) serial na 9
malibu88

złośliwi :P

ocenił(a) serial na 10
Deddlith

Bardzo ! Ludzi w konia robić !

basia95balicka

21 odcinek z 1 sezonu wyjaśnia wiele ;)

ocenił(a) serial na 10
asia0123

Musze obejrzeć ;P Wgl , pierwszy sezon muszę nadrobić ;D

basia95balicka

House dostał kulkę w wyniku której w jego tętnicy udowej utworzył się zator. Później nastapiła martwica mięśni i musieli amputować nogę. House się nie zgodził podejmując ryzyko, że wyleczy się przy pomocy leków. Jednak pomylił się i konsekwencjami teraz jest mniejsza sprawność kończyny (także przez to, że wycięli mu dużą część tkanki mięśniowej. Leczyła go Caddy

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

wszystko się zgadza po za kulka, miał zator żylny. I ze ma wielki ból po tym ze nie zgodził się amputowac nogi (całej). Od razu powiem zator nie nastepuje po kulce tylko po zakrzepicy!!!

ocenił(a) serial na 9
rafib1975

postrzelili go chyba w 3cim sezonie więc ni jak strzał nie miał nic wspólnego z nogą :D