Nie oglądałam Housa od początku i nie wiem co stało mu się w nogę. Pomóżcie ! ;D Z góry
dziękuję .... xD
wydaje mi się że to było wałkowane wiele razy na forum.. przeczytaj wcześniejsze tematy..
Był lekarzem polowym wojny w "Zatoce Perskiej" i oberwał pocisk od nieprzyjaciela. Ranę dało się zoperować ale sprawnosć fizyczna Housa już nigdy nie wróciła ;/
Lol ja nawet o tym nie wiedziałam wiedział tylko tyle że mu mięsień wycieli i przez to tak żyje jak żyje
Uwierzył w to, nie mogę. Powiedz mi w którym miejscu było coś wspomniane o Housie na wojnie w Zatoce perskiej ? Wiadomo tylko że miał zawał mięśnia czworogłowego który został mu wycięty stąd ból nogi.
No i jeszcze dlatego nie nosi białego fartucha bo nie chce żeby ludzie widzieli...że jest niepełnosprawnym lekarzem.
Watro obejrzeć pierwszy odcinek pierwszego sezonu i wszysto się wie. Miło że nowa osoba się interesuje tym serialem :)
Mnie to w ogóle rozwaliło... Lekarz w zatoce... Trzeba było napisać, że oberwał szrapnelem w Wietnamie i dlatego kuleje xD
House dostał kulkę w wyniku której w jego tętnicy udowej utworzył się zator. Później nastapiła martwica mięśni i musieli amputować nogę. House się nie zgodził podejmując ryzyko, że wyleczy się przy pomocy leków. Jednak pomylił się i konsekwencjami teraz jest mniejsza sprawność kończyny (także przez to, że wycięli mu dużą część tkanki mięśniowej. Leczyła go Caddy
wszystko się zgadza po za kulka, miał zator żylny. I ze ma wielki ból po tym ze nie zgodził się amputowac nogi (całej). Od razu powiem zator nie nastepuje po kulce tylko po zakrzepicy!!!