PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nowy odcinek House M.D

użytkownik usunięty

Witam jak się wam podobał wczorajszy odcinek "Knight Fall" mi się podobał bardzo zobaczymy co kolejny przyniesie za to już za tydzień będzie też będzie się działo :).

ocenił(a) serial na 10

był dość ciekawy - może nie tak fajny jak poprzedni - ale mimo wszytko
oglądało się go dobrze - miał klimat odcinków z pierwszych czterech
sezonów.
Poza tym bardzo mi się podobała piosenka na końcu odcinka - jak ktoś wie co
to - to poproszę o info co do tytułu i wykonawcy.

ocenił(a) serial na 8
Coyotman

Mnie również spodobał się końcowy utwór, a ogólnie odcinek był bardzo dobry :) Dużo humoru, dobra zagadka i House w stroju Adama ;) Tylko troche mnie martwi widocznie narastający ból...
Btw, jestem pewna, że gdzieś czytałams spoiler, jakoby Wilson mial znalezc puste opkaowanie po Vicodinie w rzeczach house'a, a nic takiego się nie zdarzyło w ostatnim odcinku... Ktoś cos wie na ten temat?

milkaway

House'a boli coraz bardziej, też o tym pudełku słyszałam... szczerze mówiąc
liczę na to, że ten sezon zakończy sie jakimś załamaniem, bo House staje
sie za miły i zbyt towarzyski...

ocenił(a) serial na 9
asia0123

Mi się wydaje, że House w tym opakowaniu po Ibuprofenie ma Vicodin.

ocenił(a) serial na 9
misiu85

Odcinek mi się podobał chociaż jak dla mnie lepszy był Lockdown
co do tego ibuprofenu sama nie wiem w sumie jest to prawdopodobne(ja osobiscie wole house'a na prochach :P)więc jakby sie okazało ze to jednak Vico. to bym sie cieszyła.

ocenił(a) serial na 8
Coyotman

wracając do piosenki na końcu - "Just The Motion" - Richard & Linda Thompson. przepiękne :)

milkaway

Dzięki! Zgadzam się, przepiękne. W ogóle jestem zachwycona piosenkami w tym sezonie "House'a".
A i ten odcinek bardzo mi się podobał, choć nie tak bardzo jak "Lockdown". Ale tutaj były genialne dialogi.