Już nie moge się doczekać, bo nie ogladałam na AXN, tylko co on zrobił z włosami???!!! :D
Obcioł je w sezonie 6 i poprawili mu zarost 9 września już na TVP2 o 20:45 sezon 6 House md.
Wiem widziałem zdjęcia. Ale w 6 sezonie dziwnie wygląda szczególnie na początku, potem się już można było przyzwyczaić
Tak , na początku nie mogłam uwierzyć co oni mu zrobili z włosami , o wiele przystojniej wyglądał w pierwszych 5 sezonach ...
I zarost według mnie lepiej jak ma taki lekki , tak mu fajnie pasuje do charakteru ;)
Ja nie widziałam zdjęć , ale jak ma wrócić do starej fryzury , to już mi lepiej , bo bałam się że w 7 sezonie zrobią z niego takiego dziadka .;p
Zarost akurat mi się podobał choć najlepszy był w 3 ostatnich odcinkach 5 sezonu, ale włosy straszne
Ja miałam już tą przyjemność obejrzeć szósty sezon i powiem tyle: REWELACJA ;)
Pomijając fryzurę głównego bohatera, serial jest naprawdę super!
Jestem pewna, że wiele scen Was zaskoczy, rozśmieszy, nieraz uronicie łezkę - jak to House - wszystkich emocji dostarczy Wam po trochu.
Nie chcę zdradzać zbyt wiele ( chociaż i tak wiele z Was - jak nie wszyscy - doskonale o tym wie ), ale House się zakocha, będzie śpiewał ( i tańczył) w chórkach z Foremanem do piosenki Chase'a. Na pewno zabawną sceną będzie pożegnanie House'a z szpitalem psychiatrycznym. Smutną - rozstanie Foremana i Trzynastki, ale z czyjego powodu i dlaczego pozostawię dla siebie, by jeszcze trochę podsycić w Was tę nutkę podniecenia w oczekiwaniu na nowy sezon, który już w przyszłym tygodniu ;)
Pozdrawiam wszystkich Housomaniaczów, piszcie na bieżąco swoje opinie ;)
6 sezon najsłabszy ze wszystkich, przede mną jeszcze 1 finałowy odcinek ale już teraz mogę to powiedzieć. Bardzo nierówny sezon, tak do około odcinka 16, jeden odcinek wybitny "Broken", kilka przeciętniaków, kilka dość dobrych, dwa bardzo dobre no i w zasadzie tyle. Odcinki od 17-21 były jednak na prawdę bardzo dobre, świetny Lockdown i Knight's Fall, potem dwa bardzo dobre odcinki i kolejny genialny Baggage, najlepszy odcinek po Broken. Gdyby cały sezon trzymał taki poziom byłoby świetnie. Sezony 5 i 6 są już sporo słabsze, i raczej nie wydaję mi się by 7 sezon wrócił do dawnej świetności serialu