PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499335
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

O...

użytkownik usunięty

Właśnie odlądam 14 odcinek 6 sezonu i co widzę? Cuddy i Lucas się tulą do siebie! Ja zwariuje! NIENAWIDZE GO I NIENAWIDZE LUDDY (L&C)!!!

ocenił(a) serial na 10

(SPOILER) nie martw się, też ich nie lubię ;p ale czytałam na pewnej stronie że prawdopodobnie jeszcze w tej serii Cuddy i House pójdą razem do łóżka, a Lucas raczej nie będzie zadowolony ;]

użytkownik usunięty
emils

Mam nadzieję - od zawsze nie lubiłam Lucasa, a kochałam Cuddy i po prostu - nie są dla siebie =)

ocenił(a) serial na 10

House i Cuddy też nie są dla siebie. Niech Cuddy będzie jak najdłużej z Lucasem. Ten wątek powinien się już dawno zakończyć tylko spierdolili nim ten genialny serial

użytkownik usunięty
Joker_27

Są Różne gusty ;)

ocenił(a) serial na 10

Lucas jest OK, House też, ja za to za Cuddy nigdy zbytnio nie przepadałam. Szczerze mówiąc nie mogę sobie wyobrazić pary Huddy, czyli słodzących sobie House'a i Cuddy. Niech już będzie z tym Lucasem, przynajmniej jest to dość zabawny wątek (zwłaszcza w odcinku "Known unknows" i "Moving the chains").

użytkownik usunięty
Loonay

"Słodzących sobie Cuddy i Housa" też bym raczej nie chciała oglądać, ale takie spanie ze sobą i wymigiwanie się od pytań Wilsona (seekretny romansik ^_^) byłby wporzo - jak na mój gust.