PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Co i rusz słyszę, że House skończył się po 6 sezonie, a 7 i 8 są do niczego. Dlaczego tak uważacie i czego byście chcieli żeby House się wam spodobał i żebyście przestali narzekać?

ocenił(a) serial na 10
PoszukiwaczButelek

Czego bym chciał? Niczego. Każdy sezon ma lepsze i gorsze odcinki. Poza tym 8 jeszcze się nie zakończył, więc ocenianie go to gruba przesada. "House" jako serial jest genialny i tyle w temacie.

PoszukiwaczButelek

Ja tam do ósemgo nie mam zastrzeżeń, a siódmy jak dla mnie był beznadziejny, bo przypadki medyczne przewijaly sie na 666 planie, nie bylo tego humoru a Huddy okazalo sie byc najgorzej zrobionym shippem w historii serialu.

ocenił(a) serial na 10
PoszukiwaczButelek

7 rzeczywiście był słaby. O dziwo był dlatego, że scenarzyści poszli fanom na reke i stworzyli wątek na który Ci drudzy bardzo czekali. Za to 8 wrócił na bardzo wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 10
Dealric

Pisałam już o tym dzisiaj , ale się powtórzę.. oglądanie House'a przerwałam na początku 7 sezonu , nie mogłam znieść Huddy itp.. wczoraj z nudów włączyłam sobie ostatni odcinek 8 sezonu i po 3 jego minutach stwierdziłam, że muszę cofnąć się chociaż o jeden żeby dowiedzieć się co jest grane i jestem w szoku, bo te dwa odcinki są naprawdę na poziomie !

ocenił(a) serial na 10
aPosing

Obejrzyj cały 8 bo już od 1 odcinka jest godny oglądania.

ocenił(a) serial na 7
Dealric

Moim zdanie m siódmy był świetny, tzn. pierwsze odcinki kiepsko, ale później bardzo elegancko poprowadzili wątek. Szósty był beznadziejny.

litwosxd

mi też szósty kompletnie nie przypadł do gustu, siódmy nawet ok, ósmy zakończyłam po 5 odcinku- Foreman nowym dziekanem- nie mogłam tego znieść, może jeszcze kiedys do niego wróce jak serial sie już zakończy żeby powspominać;p

ocenił(a) serial na 8
dzastinka8

A co jeśli okaże się że będą to ciągnąć dalej aż do 20 sezonu :P ? będziesz tyle czekać ?? ;)

D4ron

mam nadzieję że się opamiętają;p
w sumie to mogło by być ciekawe House za 12 lat... Hugh by się zestarzał, dziadeczek taki cały siwiutki z niego by był;) ile by sie człowiek uśmiał;)