najnowszy odcinek z ostatniego czwartku na dwójce, moim zdaniem był rewelacyjny, bardzo mi się podobał a wam? świetny był zwłaszcza wątek 13-Wilson xD
Mi też się podobał, świetna była część z Taubem i Foremanem ale prawda czy wyzwanie również było fajne!
Taub i Forman rewelacyjni w tym cpaniu vicodinu i gonieniu siebie nawzajem. Tak nie gorsza byla zabawa dla dzieci ktora grali Wilson i 13, ta krodziez z kasy stolowki :D, pokazanie piersi Taubowi i ten jego zgas gdy je zobaczyl. Ale ta 13 mnie wkurzyla tym ze nie byla wzgledem Wilsona szczera w wyznaniach, On sie jej zwiezal z sekretow a ona chszanila ;) Ale zeby nie bylo tak lajtowo to byla tez powazna scena z Housem i jego niedoszlym pacjetem. Fajnie ze wspomnial o dziewczynie z szpitala ktora de facto jak to powiedzial zmianila jego zycie, i ze na koncu wyznal umierajacemu "zaluje ze cie odrzucilam".
Ja cały sezon 6 objeżałem dobry ten odcinek i sam Hugh Laurie reżyserował też to było fajne ale ja tam się koncetruje na sezonie 7 oby 9 odcinek nie dał plamy ale nic nie wiadmo
jeden z lepszych odcinków.. szkoda ze wyzwanie Trzynastki nie pokazali widzom.. :)
Jezu dwójka dopiero ten sezon emituje?Ja już dawno wszystko przerobiłem i czekam na najnowszy - po 1 stycznia.