proszę, potrzebuję tego:* aha i jakbyście wiedzieli jakiej muzyki słucha House(tytuły, wykonawcy) to też byłabym wdzięczna:)
tu jest ten moment z postrzałem, muzyka też jest fajna, wogóle filmik warty obejrzenia według mnie:)
http://youtube.com/watch?v=Er5uuCYi7q4
DZIĘKI:*:*:*
ech...nie oglądałam od początku, nie mam AXN a w TVP2 raz na tydzień, ale i tak cieszę się że chociaż czasami oglądam:*
dałoby radę ściągnąć całą pierwszą serie z neta?? bo mi przepadła...ech...
hehe znowu spytam:)
http://youtube.com/watch?v=Er5uuCYi7q4
(ten sam link)
a który odcinek z tym co grali na pianinie???
no i to już naprawdę ostatnie kiedy house został zraniony(nie wiem w jaki sposób) w szyję i cameron go potem ??ratowała?? też widziałam w jakimś klipie, i się zastanawiam czy przegapiłam, czy to jeszcze bedzie(mam nadzieję że to drugie)
House gra na pianinie w 15 odcinhu 3 serii pt " Half-Wit" ( w telewizji jeszcze nie było ). Co no tej rany w szyję to jest to tak jak w przypadku postrzału w brzuch ostatni ( 24 ) odcinek 2 serii - " No Reason " ( został postrzelony 2 razy - w brzuch i szyję, i tego odcinka też jeszcze nie było ). Poza tym są tam jeszcze sceny z 12 odcinka 2 serii - " Distractions " ( również nie został jeszcze wyemitowany w Polsce ).
Muzyka z tego klipu to " I Don't Like Mondays " zespołu The Boomtown Rats. Na początku klipu House i jego pacjent grają intro do tej piosenki na fortepianie.
Tak, chyba odpowiedziałam na wszystkie możliwe pytania do tego klipu. A swoją drogą to klip jest naprawdę fajny bo tak się składa, że to są jedne z moich ulubionych odcinków.
DZIĘKI!! jesteś wielka:* ale zostało jeszcze jedno hehe:D dałoby radę ściągnąć pierwszą serię z neta??
Z napisami na pewno tak, a z lektorem prawie na pewno tak. Ja osobiście wolę z napisami, lektor niszczy nastrój i wiele śmiesznych tekstów. A pozostałe serie Housa z napisami też znajdziesz.
zuza mam pytanie bo widze ze sie znasz o co dokładnie chodziło w 1 seri z to noga housa ?????????/ prosze napisz mi;-)
Hm... Ja Zuzą nie jestem, ale może i tak powiem :P Z tą nogą to było tak, że on przeżył śmierć mięśnia, i mu tego mięśnia, w udzie, wycięli. Zresztą w którymś odcinku 2. serii to nawet pokazywali, jak prosił Cuddy, żeby mu wstrzyknęła morfinę, ale to inna historia ;] No a co do drugiego pytania, to tak. Bierze te leki bo go "boli" ale jest też uzależniony, zresztą potem też z tym akcje będą - przeuroczy policjant będzie się go czepiał...
wielkie dzieki;-) ale mam jeszcze jedno pytanie jak w 21 odc 1 seri on tam niby umiera to z tym miesniem???????? bo własnie od tego odcinka ogladam
No więc po kolei. Tak, w tym 21 odc. 1 serii to m.in. jego historia i historia tego mięśnia. Zresztą bardzo fajny odcinek ;p Czasami House'a w nim nie poznawałam :p Ale oczywiście super akcja jak pisał na nogach te napisy... Nie ta noga... Ta też nie :P:P
ZuZa, całkowicie się zgadzam... to takie smutne było jak najpierw biegał, jeździł na deskorolce i widać było, że taki zadowolony, a potem noga zaczęła znowu go boleć, i jak musiał wziąć do pracy laskę... Żal...
Ala, no tak właściwie słabo pamiętam, ale on tam tylko sobie chyba recepty napisał i tyle. Potem pewnie, jak zwykle sympatyczna końcówka, ale nie sądzę, żeby tak jeszcze coś ważnego było. Po prostu te recepty sfałszował, dla siebie.
A co do ściągania to szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia skąd ściągnąć całe sezony w jednym packu, bo torrenty mi nie działają. A zresztą, nie miałabym tyle miejsca na laptopie, żeby trzymać wszystkie 4 :D
Dokładnie zgadzam się z przedmówczynią. O tej nodze wszystko zostało dokładnie wyjaśniane w 1 sezonie. Został źle zdiagnozowany, a kiedy zrozumieli, że to zawał mięśnia to było już za późno. Chcieli mu odciąć nogę ale się nie zgodził. Ból był tak straszny, że już nawet morfina mu nie pomagała więc poprosił aby wprowadzili go w stan śpiączki. Jak już był w tej śpiączce to jego dziewczyna zgodziła się na kompromis: wycięcie mięśnia uda. Tak zrobili a on od tej pory odczuwa chroniczny ból i dlatego bierze te tabletki, ale tak jak już było to wspominane jest też od nich uzależniony. Tak, z tą nogą to będą akcje, ale najgorsze to było to jak na początku 3 sezonu znów miał sprawną, nie bolącą nogę, ale jednak kuracja się nie udała i ból znów powrócił. Wtedy to mi się go naprawdę żal zrobiło, no i jeszcze wtedy pojawił się wspomniany już policjant...
wielkie dzieki;-) ale mam jeszcze jedno pytanie jak w 21 odc 1 seri on tam niby umiera to z tym miesniem???????? bo własnie od tego odcinka ogladam
oglądałam właśnie 1 odcinek trzeciej serii, ściągnęłam sobie ze stronki, ale nie ściągnął mi się koniec, jak to było?? Wszedł do gabinetu Wilsona, wyciągnął te recepty na Vicodin i co dalej?? bo mi ucięło sam koniec;/
Aha, a z jakich stron najlepiej jest ściągać?? najbardziej by mi pasowała cała pierwsza seria w kawałku, a nie odcinkami...
czy mógł by mi któs powiedziec jak i skad sciagnac 1 i 2 serie housa??? czy mozna to zrobic prze berashare??????????
ja się za bardzo nie znam ale myslę że tak;)
aha, a znalazłam na torrenty.org jest w jednym kawałku seria 1, 2 i 3 :)
ściągnę sobie, ale muszę poprosic kogoś z szybszą prędkościa, bo u mnie bedzie szło z dwa tygodnie...(ale trzeba się tam zalogować smsem za 6 zł.)ktoś juz z tamtąd ściągał??? i jak??:)
ZuZa a ty z kąd bierzesz te wszystkie odcinki???
a tak wogóle to jestem Ala:)
Ja biorę odcinki z torrenty.org są tam właśnie spakowane całe 3 pierwsze sezony, są całkiem niezłej jakości ale nie idealne bo zostały skonwersowane więc ściągnięcie ich zajmie wam mniej miejsca niż ściąganie każdego odcinka osobno. Ale spokojnie da się oglądnąć i właściwie to pierwsze odcinki są w takiej nieco gorszej jakości, potem jest już dobrze. Napisy już tam są więc szukać ich nie trzeba. Co do 4 sezonu to też jest na tej stronie, tyle że trzeba każdy odcinek ściągnąć osobno i nie są spakowane razem z napisami, które możecie ściągnąć z napisy.24 ( trzeba się zalogować ale jest to bezpłatne, a przynajmniej było kiedy ja to robiłam ). Odcinków 4 sezonu jest tylko 12, ale jeszcze kilka wyemitują pod koniec kwietnia.
Co do strony torrenty.org to warto wydać 6 zł żeby się tam zalogować i na pewno jeszcze wam się to przyda, czy będziecie chcieli innych seriali, filmów, gier, czy jeszcze innych rzeczy.
Co do pytania o 21 odcinek 1 sezonu to tak, tam jest wszystko wyjaśnione z tą jego nogą.
A jeśli chodzi o 1 odcinek 3 sezonu to mnie kończy się tak, że po prostu podrobił tą receptę.
Ale się rozpisałam, chyba jeszcze nigdy nie napisałam tak długiego posta ale chyba wszystko wyjaśniłam. Gdybyście mieli jewszcze jakieś pytania to służę pomocą.
hej...
jak jestem na torrenty.org to gdzie klikam żeby to ściągnąć???;/
bo ja nie umiem;P
klikam pobież torrent(nic innego tam nie widzę;/) i mi się coś pobiera, ale ma pare kb. a pozatym nie mam programy który umiałby to odtworzyć:(
rany...skąd mam to ściągnąć???:( nie muszę być już torrenty, jakaś inna stronka może??? nigdzie nie mogę znaleźć, a jak juz jest to nie wiem jak ściągnąć. znalazłam na plikus.pl ale tylko 2 odcinki 1 serii i nie wiem naprawdę jak mam to zrobić żeby mieć wszystkie:(
pomóżcie:*
Aby ściągnąć coś z torrenty.org musisz mieć odpowiedni program. Ja polecam uTorrent. Znajdziesz go na torrenty.org, jak wejdziesz na tą stronę to po lewej stronie masz różne kategorie rzeczy które możesz ściągnąć. Pod nimi jest kilka programów do wyboru. Więc wybierasz ten uTorrent a on odsyła cię do strony skąd możesz go pobrać, a kiedy już go pobierzesz to po prostu go zainstaluj. Kiedy będziesz chciała pobrać coś z torrentów to po prostu przed kliknięciem " Pobierz torrent " włączasz ten program. Jak już klikniesz " Pobierz torrent " to w programie wyskoczy ci takie okienko na którym klikasz OK i wtedy program zaczyna ci ściągać to co chcesz. Mam nadzieję, że jasno ci to wyjaśniłam, a jakby co to pisz. Acha, i jeszcze jedno, przed tym jak zaczniesz coś ściągać to w programie uTorrent wejdż sobie w " Options " potem w " Preferences " następnie w " Downloads " i w pierwszym okienku wybierz sobie folder w którym mają zapisywać się ściągnięte pliki. Wiem, że może to wyglądać na zagmatwane ale jest łatwiejsze niż ci się teraz wydaje. Powodzenia !
czemu zablokowali mi temat??:(
mógłby ktoś wrzucić na stronę plikus.pl 1, 2 i 3 serię??? wiem że to duży problem, ale przez inne programy i strony strasznie długo się ściąga, a tu nawet w miarę:) bardzo bym prosiła:*
hej zuza mam pytanie jak sciagam w tych torrenty.org to jak tam wpisuje dr house to tam sie pojawai ze mozna sciadnac sezon 8????? jak mi wiadomo to jak na razie jest 4 serie o co chodzi moze to odcinek 8??? no ale w sumie pisze sezon 8
zuza mam jeszcze JEDNO pytanie;-) pliss sory ze tak sie pytam al;e nie chce mi sie 1 seri sciagac mam za mało pamiec wiec powiedz o co chodziło w tym 21 odcinku 1 seri ????????? dlaczego on leżał w szpitalu?????? bo reszte to juz wiem;-)
zuza mam jeszcze JEDNO pytanie;-) pliss sory ze tak sie pytam al;e nie chce mi sie 1 seri sciagac mam za mało pamiec wiec powiedz o co chodziło w tym 21 odcinku 1 seri ????????? dlaczego on leżał w szpitalu?????? bo reszte to juz wiem;-)
Leżał w szpitalu bo zakrzep w jego tętnicy spowodował, że do jego nogi nie dopływała krew i dlatego mięsień w jego nodze obumarł więc go wycięli i od tej pory boli go noga. Nie wiem o co dokładnie ci chodzi więc trudno mi to wytłumaczyć.
dziekuje zuza;-) juz wiem o co chodzi bo na poczatu tylko chodziła o lasce bo mu zle zdiagnozowali ale pozniej co s sie zaczeło walic ;-)i od tej pory go boli tak?????????/
nie :) odcinek 21 zawiera retrospekcje. house opowiada w ten sposob o tym co sie stalo z jego noga i odnosi sie to do tego co dzialo sie w jego zyciu przed pierwszym odcinkiem pierwszej serii :) opowiada studentom podczas wykladu o swoim przypadku.
Serial z powodzeniem można ściągnąć z rapidshare. Jest z tym sporo zabawy, bo każdy odcinek jest podzielony na 4 części, ale myślę że warto ;)
mnie z nikąd nie da się ściągnąć.... próbowałam na rapshide(nie pamiętam jak się piszę) flyupload i jeszcze jakieś, ale wszędzie wychodzę błądy. A na tej stronce były juz 2 odcinki, ściągnęłam bez problemu, naprawdę tylko tam się udało. Ale tam nie ma więcej odcinków...:(
prooooooooooooszę niech ktoś wrzuci na plikus.pl:* prooooszę proooszę:D
wszystkie odcinki jakie macie;) tylko najlepiej nei seriami tylko odcinkami, wiem ,że to problem ale... no cóż. No więc, dobrzy ludzie odezwijcie się:D Będę baaardzo wdzięczna:)
Znam stronę z dobrym downloadem z całym 1 i 3 sezonem! Jej adres to: http://house.vgh.pl