PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Zupełnie nie rozumiem fenomenu tego serialu. Zawsze jak go oglądałem to padałem z nudów. Nie wiem naprawdę jakim cudem to coś jest na 4 miejscu w rankingu...ale cóż, każdemu podoba się co innego.

użytkownik usunięty

sprostowanie: miało być świetny of course :D

ocenił(a) serial na 9

Nie rozumiesz fenomenu tego serialu pewnie dlatego, że nie jest animowany, ale spokojnie każdy kiedyś wolał kreskówki, lecz później troche przechodzi.

ocenił(a) serial na 9

Kurde, i koniecznie musiałeś się tym z Nami podzielić ;].

użytkownik usunięty

Niektórzy nigdy nie dostąpią łaski zrozumienia tegoż fenomenu :P

użytkownik usunięty

I już ataki, i już wszyscy z mordą...nie wiecie, że nie wszystkim podoba się to samo ? Ciekawy macie tok myślenia.

Coś dla mnie jest niejasne. Skoro nie rozumiesz tego serialu i nie podoba Ci się to po co go oglądasz? Jesteś strasznie nie logiczny

użytkownik usunięty

Człowieku trochę więcej dystansu do świata, nikt z mordą do Ciebie nie skacze i jak mi się przynajmniej wydaje, wszyscy rozumieją pojęciu "gust", bo każdy ma inny.

ocenił(a) serial na 9

dobrze napisałeś że każdemu podoba się co innego, ale jeżeli obejrzałeś 1-2 odcinki i cię nudziły to po co ciągniesz dalej? głupota?

ocenił(a) serial na 9
MaTeJ91

pz220/ Z tego możesz się wyleczyć jeśli oczywiście nie jest to opryszczka ... :)

użytkownik usunięty

House jest najlepszym serialem jaki został nakręcony jeżeli się go ogląda w oryginale (ew. na AXN), jeżeli się go ogląda w wydaniu TVP to jest serial między M jak miłość a Taniec z gwiazdami - kompletna porażka.

użytkownik usunięty

Powiem to jeszcze raz: ten serial mi się nie podoba. A wy musicie od razu wyzywać od debili, atakować mnie...Bóg wybacza, fani nigdy - oto kolejny dowód.

ocenił(a) serial na 9

Bierzesz całą tą sytuację za bardzo do siebie, po pierwsze, kto tutaj nazwał Cię debilem? Dalej "...Bóg wybacza, fani nigdy - oto kolejny dowód." - więc mam traktować Cię jak wroga, tylko dlatego, że nie podoba Ci się serial, którego ja jestem fanem?

Miło, że masz odmienne zdanie, ale to, że ty tego fenomenu nie rozumiesz to masz pecha, bo jednak z większością ludzi jest inaczej. ;dd

ocenił(a) serial na 10

Mówiądz szczerze to kiedyś też nie przepadałam za Housem,ale jak obejrzałam z 3 odcinki i zajażyłam o co kaman to poprostu oszalałam na jego punkcie (oczywiście na punkcie Hugha Lauriego też).Mówie Ci ten serial jest świetny i dużo się z niego dowiedziałm.Ten serial jest dla osób,którzy go rozumią i wiedzą jaki sens jest w nim zawarty.Gdybyś chciał się troche wyślić to polecam Ci obejrzy kilka odcinków a jak nie zrozumiesz to poprostu daj sobie spokuj!

użytkownik usunięty
martyna_23

Dziękuję. Odpuszczam sobie.

Spójrz na swój komentarz, który tutaj napisałeś. Ten pierwszy rzecz jasna. Założyłeś temat z którego NIC nie wynika. Nawet nie napisałeś czemu Ci się ten serial nie podoba i masz pretensje, że wszyscy skaczą z "mordą". Po prostu napisałeś: "Nie podoba mi się ten film". I co my ci mamy na to poradzić? To go nie oglądaj. Ale po co zakładasz takie głupie tematy?

użytkownik usunięty
Dances_with_Life

KONIEC TEMATU.

ocenił(a) serial na 5

Fenomen polega na tym:
Serial obyczajowy dla nastolatek, podlany sosem z ciekawych przypadków medycznych, ze szczyptą złośliwego humoru i ironii, a wszystko pozuje na wielkie arcyszieło + dogodna pora emisji.

PS.Fanatycy MD.H. są bardziej zajadli niż islamscy ekstremiści :P

dezertx

Fenomen polega właśnie na tym, że nie jest to kolejny serial obyczajowy dla nastolatek. A co do humoru i ironii, to jest ich pełno w każdym odcinku. I to w inteligentnym wydaniu.

ocenił(a) serial na 10

na szczęście gusta są różne dlatego świat jest ciekawszy;)