PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497557
7,6 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witam oglądałem ten odcinek serialu Ranczo , w którym było nawiązanie do postaci House ja wiem nawet dobrze im to wyszło muszę przyznać 1 próba nagrania odcinka z postacią House moim zdaniem ten aktor by pasował do tej roli najlepszy kandydat nawet to do niego pasuje ale czas pokaże bo te reszta tych aktorów bo ja wiem nawet sobie nie wyobrażam kto bym mógł zagrać House w polskiej wersji ale pomysł im się udał można powiedzieć może na siłę lub nie sami zobaczcie.

Biorąc pod uwagę poziom służby zdrowia w naszym kraju zrobienia Polskiego odpowiednika Dr Housa byłoby zadaniem trudnym

serial ranczo również oglądam a to nawiązanie do House było zapewne czysto epizodyczne (postać Wezóła na House się niezbyt nadaje bo jest wykreowana bardziej na lekarza który nie wierzy w medycynę i woli nie leczyć gdyż "medycyna jest bezradna")

Konradla

Dr Węzół, to jest dopiero geniusz. House może się schować.

bemol33

ten odcinek Rancza był genialny :)

jelizawieta

Zgadzam sie. Najlepszy motyw z Tik-takami xD

W którym odcinku była ta parodia house ?;) Może uda mi się znaleźć w necie ;P

Kasiula94

na pebie jest :) a odcinek jest juz w necie od chyba ponad tygodnia bo był tydzień wcześniej :), tytuł odcinka to"dr wezół" 5x07

Nawiązanie do housa świetne! tego się nie spodziewałam w naszym rodzimym Ranczu :)

Lubie serial Ranczo ale ten odcinek dla mnie był zenujący jakby zrobiony na siłe a by tylko coś zrobic. Zresztą ogólnie co do Rancza ta seria jest najgorsza!!!

świetny odcinek, Wezół jako House... nawet podobni :D