PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Dzisiaj na jakimś brytyjskim kanale widziałem program z plotkami z świata filmu. Według ich "sprawdzonych" źródeł, już 1 Marca FOX zapowie 9 sezon Doktora House'a. Mają rzekomo zmienić koncepcje i większość obsady. Słyszeliście takie bzdury?:D

ocenił(a) serial na 10
Graczdari

Widać angole sobie prima aprilis coś wcześniej urządzili xD

Graczdari

To już dawno byłby wyciek na popularne strony społecznościowe, by ludzie wiedzieli.
Nawet jeśli, to i tak z chęcią oglądałabym dalej, o. ;)

Graczdari

Ech , nie rób mi nadziei :( Wciąż jestem w depresji.

ocenił(a) serial na 10
Graczdari

ja już siadam przed tv Niestety to niemożliwe .

użytkownik usunięty
Graczdari

bzdura

Graczdari

Kto wie, w najbliższym sezonie FOX przywraca do życia 24 godziny ;)

Graczdari

bardzo bym chciała, bo uwielbiam House M.D, ale ósmy sezon jest ostatnim sezonem. nawet jeśli miałby powstać 9 sezon, to już bez głównego bohatera. zresztą wolałabym żeby się skończyło jak skończyło, niżby mieli na siłę ciągnąć serial. poza tym w wywiadzie dla polskiej telewizji, Hugh Laurie powiedział, że scenarzystą skończyły się pomysły na akcję, niektóre motywy się już wielokrotnie powtórzyły.

ocenił(a) serial na 9
Graczdari

hah, niemożliwe bo po pierwsze głowny aktor już by nie zagrał i niewyobrażam sb za bardzo kontynuacji : House nie może wrócić do szpiatala bo go zamkną a Wilson umrze. no to by było bez sensu :)

Graczdari

No właśnie... program z "plotkami świata" a plotka ma to do siebie że to 99% bzdur.. Mamy obecnie rok 2014.. i cisza. Więc "sprawdzone" źródła jak zwykle okazały się "doskonale poinformowane" ;)

Graczdari

uwielbiam Housa ale 9 sezon byłby już przesadą. Ostatni odcinek był świetny i niech tak zostanie.

I dobrze, że to tylko plotka :) coś musi się kiedyś skończyć. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"...

ocenił(a) serial na 10
Graczdari

Ja bym mógł oglądać house nawet jak by miał 100 sezonów ,ale nie juz nie wierze ze bedzie 9 sezon dla mnie najlepszy serial jaki oglądałem wgl 10/10 MISTRZOSTWO ŚWIATA ten serial !!!