PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

TVP2 pokazało, że w ogóle nie liczy się z opinią widzów;/ Nie dość, że czasem przez mecze ze 2-3 tygodnie House'a nie ma to teraz zamiast jednego odcinka puszczają jeden, gdy jest napisane, że będą dwa. Szkoda słów;/

e_w_a_

No właśnie jak zwykle nic ich nie obchodzi. Takie gówna jak "M jak miłość" czy "Barwy szczęścia" puszczają w takim dawkach, że rzygać się chce, ale House'a to już niełaska puścić. Koncert Myclovitz zamiast tego puścili. Żal ;/

Speak_

I przerwali koncert w połowie. Brak słów.

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Dziś nie puścili drugiego odcinka bo mają jakieś problemy techniczne.... dlatego dali koncert Myslovitz.. nic do nich nie mam, fajny zespół ale wole house'a oglądać... ech : ( Miejmy nadzieje że to naprawią i wyemitują drugi odcinek

ocenił(a) serial na 9
quiden

a skąd masz takie informacje? TVP tłumaczy się na swojej stronie?

gutek10

Dokładnie, nawet nie raczyli powiedzieć 'przepraszam'.

ocenił(a) serial na 10
quiden

leci :)
...........................................

ocenił(a) serial na 10
quiden

no i jest............................................................................ .........................................................

bartusezg

Dzięki Bogu.

ocenił(a) serial na 10
Speak_

ale to stara seria - dokładnie 2 sezon - wrrrr.... a poprzedni odcinek dziś był taki smutny, że miałam nadzieję na jakieś wyjaśnienia :(

patrycja_chodzen

patrycja_chodzen wyjaśnienia będą we wrześniu :) w piątym sezonie

e_w_a_

Dziś był jeden odcinek zamiast dwóch. To był ostatni odcinek czwartej serii? Miał się zacząć 5 sezon czy jeszcze czwarta seria miała lecieć?

ocenił(a) serial na 10
_Bushi_

Nic nie miało lecieć. To był ostatni odcinek 4 serii (chyba logiczne). 5 by nie puścili, bo wakacje się zaczynają i to by była głupota ze strony TVP. Teraz będą powtórki, a we wrześniu 5 seria.

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Pytasz skąd mam takie informacje więc już Ci wyjaśniam. Po pierwszym odcinku i kilku reklamach puścili animacje swojego logo i jakąś muzykę, to trwało kilka minut, bezpośrednio po tym puścili koncert. Nie wiem czy wiecie ale każda stacja telewizyjna ma taśmę z jakimś filmem dokumentalnym tudzież z koncertem i w razie problemów emitują go żeby uniknąć przerwy w transmisji.
No ale na nasze szczęście wyemitowali ten odcinek :)

użytkownik usunięty
e_w_a_

Co wy gadacie???????????????? Przecież zaraz po tym koncercie Myslowitza (Tak to sie pisze?) puścili 2 odcinek !! skończył się coś przed 23.

ocenił(a) serial na 10

Problemy techniczne zawsze się zdarzają, ale np. o 22.30 na TVP1 emitowali Zagubionych, a na TVP2 dalej "leci" House? Co tu oglądać? :/ Nie lubię jak niespodziewanie zmieniają w telewizji program.