TVP2 pokazało, że w ogóle nie liczy się z opinią widzów;/ Nie dość, że czasem przez mecze ze 2-3 tygodnie House'a nie ma to teraz zamiast jednego odcinka puszczają jeden, gdy jest napisane, że będą dwa. Szkoda słów;/
No właśnie jak zwykle nic ich nie obchodzi. Takie gówna jak "M jak miłość" czy "Barwy szczęścia" puszczają w takim dawkach, że rzygać się chce, ale House'a to już niełaska puścić. Koncert Myclovitz zamiast tego puścili. Żal ;/
Dziś nie puścili drugiego odcinka bo mają jakieś problemy techniczne.... dlatego dali koncert Myslovitz.. nic do nich nie mam, fajny zespół ale wole house'a oglądać... ech : ( Miejmy nadzieje że to naprawią i wyemitują drugi odcinek
no i jest............................................................................ .........................................................
ale to stara seria - dokładnie 2 sezon - wrrrr.... a poprzedni odcinek dziś był taki smutny, że miałam nadzieję na jakieś wyjaśnienia :(
Dziś był jeden odcinek zamiast dwóch. To był ostatni odcinek czwartej serii? Miał się zacząć 5 sezon czy jeszcze czwarta seria miała lecieć?
Nic nie miało lecieć. To był ostatni odcinek 4 serii (chyba logiczne). 5 by nie puścili, bo wakacje się zaczynają i to by była głupota ze strony TVP. Teraz będą powtórki, a we wrześniu 5 seria.
Pytasz skąd mam takie informacje więc już Ci wyjaśniam. Po pierwszym odcinku i kilku reklamach puścili animacje swojego logo i jakąś muzykę, to trwało kilka minut, bezpośrednio po tym puścili koncert. Nie wiem czy wiecie ale każda stacja telewizyjna ma taśmę z jakimś filmem dokumentalnym tudzież z koncertem i w razie problemów emitują go żeby uniknąć przerwy w transmisji.
No ale na nasze szczęście wyemitowali ten odcinek :)
Co wy gadacie???????????????? Przecież zaraz po tym koncercie Myslowitza (Tak to sie pisze?) puścili 2 odcinek !! skończył się coś przed 23.