Oglądam Housa od nie dawna , nie po kolei i trochę się gubie :p
Mogli byście pomóc ?
W którym odcinku Katner zmarł i czemu ?
W którym odcinku House został postrzelony ?
Dlaczego House kuleje ?
Dlaczego w 1 odcinku 3 serii House nie kulał?
Czy Caddy ma dziecko ?
Czy Cameron była z Housem ?
Dlaczego Cameron rozwodzi się z Chasem i czy występuje w 6 i 7 serii ?
Czy Caddy całą serie 7 chodzi z Housem i od czego to się zaczęło ?
W których odcinkach House był w psychiatryku i czemu .
i ogólnie które odcinki (albo seriie ) warto obejżeć .
Z góry dziękuje .
1. Kutner zmarł w odcinku 5x20 - popełnił samobójstwo
2. House został postrzelony w odcinku 2x24
3. House miał zawał mięśnia udowego i dlatego kuleje. Dokładnie jest to wytłumaczone w odcinku 1x21
4. Nie pamiętam dokładnie dlaczego House nie kulał na początku trzeciej serii ale miało to chyba coś wspólnego z postrzałem i braniem przez Housa kretaminy co redukowało ból. Ale nie jestem tego do końca pewien.
5. Cuddy w piątej serii adoptowała dziecko
6. Cameron nie była tak naprawdę z Housem chociaż raz byli na randce w pierwszym sezonie głównie dlatego że House chciał żeby Cameron wróciła do pracy
7. Cameron rozwodzi się z Chasem po tym jak dowiaduje się że Chase stoi za śmiercią dyktatora Dibali i widzi jak House zmienił go
8. 7 serii jeszcze nie zacząłem oglądać
9. House trafia do psychiatryka w odcinku 5x24, a cały jego pobyt jest przedstawiony w odcinku 6x01. Trafił tam z powodu swoich halucynacji.
A czemu Cameron w ogóle w pierwszej serii odeszła ?
I czy wróci jeszcze w 6 czy 7 serii ?
Oj nie pamiętam co to za odcinek . Ale chyba 6 seria .
To ja uzupełnię: nie wyemitowano jeszcze całej 7 serii, ale do tej pory House cały czas chodzi z Cuddy. Zaczęło się pod koniec 6 sezonu - obejrzyj ostatni odcinek 6 serii.
Cameron nie pojawia się w 7 serii jak do tej pory, a na początku 6 rezygnuje z pracy i potem pojawia się tylko w jednym odcinku.
Chyba na razie podoba mi się najbardziej 7 sezon, ale 4 też był świetny (genialne zakończenie o ile pamiętam). Chyba tylko 5 mi się nie podobał (beznadziejne zakończenie i wielki minus za niewyjaśnienie przyczyn samobójstwa Kutnera).
Nie puścili ale nie z względu na koniec serii tylko z powodu trzech króli. W najbliższy czwartek znów będzie House.
Nie, i w zasadzie nie mamy żadnego dowodu na to że było to samobójstwo tak samo jak i nie mamy żadnego dowodu na to że było to zabójstwo
ja bym Ci poleciła obejrzenie House'a od początku :) wtedy wszystko będziesz miała poukładane, bo tak oglądając na wyrywki to można się czasami pogubić
Oglądam od niedawna i nieregularnie skacząc po odcinkach (w zależności gdzie oglądam ), jeszcze mi się nie zdarzyło by mój brak wiedzy o bohaterach przeszkadzał mi w oglądaniu choć pewnie jakieś smaczki tracę. Początkowo byłem sceptyczny, powoli się przekonuję, miła rozrywka.
ja początkowo też byłam trochę sceptycznie nastawiona-bo co może być ciekawego w serialu o lekarzu. obejrzałam kilka odcinków z 5 sezonu i spodobało mi się, później zaczęłam oglądać na tvn'ie 2 sezon. a w końcu z powodu przerwy świątecznej w transmisji kilku innych ulubionych seriali zaczęłam oglądać House'a od początku. w ten weekend skończyłam i zajęło mi to w sumie 3 tygodnie, więc nie tak znowu długo (ale oglądałam w każdej wolnej chwili ;)
Hey !
Ja tak samo jak mój przdmówca . Tylko ja oglądałam na początku Housa dla wątku "Huddy" tak ogólnie to mnie nie kręcił . Potem dopiero zwracałam uwagę na innych i wszystko do okoła . Tak mnie to wciągnęło że teraz ciągle śledzę wszystko o nim ; p
Polecam naprawde 4 sezon i 7 ; )
a Wg. to pozdro dla fanów [H]ouse. ; >
Ps. zajęło mi oglądanie wszystkich sezonów<dokładnie> z 2 tygodnie ; )