Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503489
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

I momentalnie House na prowadzeniu :) Tak trzymać!

ocenił(a) serial na 10
szczurek_14

Super! :) Tak się cieszę, że filmweb robi porządki! A to dzięki Avatarowi, przez którego rozpętała się potężna wojna - tam jednej nocy potrafiono dodać 5 tysięcy głosów (i to takich samych, czyli 1). Wszystko wraca do normy. A Dr House górą! :)

ocenił(a) serial na 10
olako2

No i teraz widać jak naprawdę ludzie ocieniają ten serial ;) House ma teraz średnią 9.00- tak trzymać!

ocenił(a) serial na 9
dalmatynka12

No i uczciwość fanów Housea się w końcu opłaciła! ANie zakładaliśmy kilkuset kont, jak maniacy anime, a mimo tego House wylądował tam, gdzie jego miejsce:)
Dziękuję adminom!

ocenił(a) serial na 7
szczurek_14

Ja też cieszę się, że "Dr House" jest na pierwszym miejscu, ale uważam,że są lepsze seriale. Jednak to jest moje subiektywne zdanie.

Wiencor

Ja też uważam, że są lepsze seriale (niewiele), ale cieszę się, że House jest na 1 miejscu. U mnie jest na 3, ale house to rewelacyjny serial i zasługuję aby go doceniono. W końcu nie ma tam już "Przyjaciół":)

Wiencor

Jest dużo lepszych seriali masz racje i myśle tu naprawdę obiektywnie ale filmweb i jego ranking rządzi się swoimi prawami..

szczurek_14

Ech... Jest dobry, ale schematyczny i na pewno nie zasługuje na pierwsze miejsce. Dexter jest o wiele lepszy. Tak, tak :)

Moniia

Czy to,że jest schematyczny oznacza,że jest zły?Po prostu oto w nim chodzi,wiem,że upraszczam ale-House leczy pacjentów,a Dexter zabija.Oczywiście gdyby House też był maniakalnym mordercą to byłby jeszcze ciekawszą postacią,ale niestety,a właściwie na szczęście tak nie jest.

ocenił(a) serial na 10
Moniia

A dexter nie jest schematyczny? Co chwila pojawia się jakiś nowy zabójca, którego policja nie może dorwać, a jedyny dexter potrafi go zlokalizować. W dodatku te wywody z cyklu "kim jestem", wnerwiająca Deb, której co drugie słowo to "fuck". Pierwszy sezon fajny 8/10, drugi 7/10, trzeci 5/10. Podobno 4 jest świetny, ale po dwóch ostatnich sezonach straciłem ochotę oglądania go. Może mi kiedyś przejdzie. Poza tym podobno Dexter nie ma uczuć, a jakoś wystraszył się ręki rzuconej przez brata w jego samochód ;d

PubusBubus

Wg mnie i tak "Kompania braci" rządzi. To ona powinna być na 1 miejscu, no ale cóż, wasz serial ma więcej fanów i to przekłada się również na głosy...

Pozdrawiam.