Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503324
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ile mogą kręcić następnych i kolejnych edycji? Stawiam na jeszcze dwie góra, a potem czekają nas powtórki. Dla mnie serial 9/10.

ocenił(a) serial na 10
bubil

Też mi się tak wydawało, ale ekipa pracujących przy filmie reżyserów już nie raz miło mnie zaskoczyła, więc nie mam wątpliwości, że i tak będzie w przypadku 6 sezonu, który jeżeli zostanie dobrze rozegrany może zostać najlepszym sezonem jaki wyszedł do tej pory.

ocenił(a) serial na 10
poodek

nie mogę się doczekać 6 sezonu, choć martwię się, że może nie być w nim wątków osobistych pozostałych bohaterów, nie tylko Housa :( a co do kolejnych serii, to jestem pewna, że póki serial będzie miał tak dużą oglądalność jak teraz, to będą kręcić i kręcić :)

ocenił(a) serial na 10
czekoladka77

O ile wiem ma by co najmniej 7 serii. A jeśli to dobrze rozegrają to znowu, Hugh podpisze umowe na następne kilka sezonów.

ocenił(a) serial na 8
Elanator

dokladnie beda krecic dopoki ludzie beda to ogladac...Amerykanskie telewizje maja doswiadczenie w tych sprawach ale jak widac po wielu serialach niestety im dalej tym gorzej.... a 5 sezonow to jednak juz dosc sporo....:) jak dla mnie zawsze serial byl 9\10 ale po obejrzeniu poczatku 5 sezonu obnizylam na 8/10.... mysle ze beda jeszcze gora 2-3 sezony House'a, ktory potem odejdzie na zasluzona emeryture...:D

P.S mam gleboka nadzije ze Cuddy bedzie z Wilsonem na koniec bo super do siebie pasuja:)

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

Ciekaw jestem czy po 6 sezonie kolezanka zmieni ocene na 7/10, po 7 na 6/10, a po 8 (bo ponoc tyle ma ich byc) na 5/10 albo 4/10 :P ?

ocenił(a) serial na 10
czekoladka77

Ciebie to martwi? A mnie to cieszy mam dość Cameron, 13 i 14.

ocenił(a) serial na 8
JARA

nie raczej juz nie zmienie:) na mniej niz osiem ten serial mimo wszysko nie zasluguje:)

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

U mnie od samego początku ma 10 i nie mam zamiaru tego zmienić nawet jeśli 5 sezon okaże się gorszy. Na razie jestem na 4 sezonie i gdybym miał je oceniać to:

I sezon - 9
II sezon - 10
III sezon - 10
IV sezon - 9+ ( po 4 odcinkach)

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Ja również najwyżej oceniam sezon 2 i 3. Troszkę słabiej 1. Za to 4 kompletnie mi się nie podobał: szukanie nowych asystentów, Amber, jej śmierc. Natomiast 5 sezon kiepsko się zaczął, a mocno się skończył .

ocenił(a) serial na 10
JARA

Jak dla mnie to 4 jest spoko szkoda że tak szybko "Siwy" odpadł bo był najlepszy. Mi się to całe szukanie asystentów właśnie najbardziej podoba bo 1 odcinek był taki średni

bubil

Ja myślę, że może to być coś w stylu "Przyjaciół", czyli 10 sezonów

ocenił(a) serial na 10
bubil

Nie... Nie..!
Tylko nie 10 sezonów!
Co za dużo to nie zdrowo!
7 - bo na tyle podpisał kontrakt Hugh Laurie
w zupełności mi wystarczy.

Jesli powstaną plany dotyczące 8 edycji
naprawdę przestanę oglądać...

Co do ulubionych sezonów...
Według mnie najlepszy jest 3!

ocenił(a) serial na 10
LicenceToKill

Nie wiem o co się tak martwicie... "7 wystarczy, niech skończą", po co takie gadanie skoro serial trzyma jeszcze fantastyczny poziom i póki co nie ma osób i tematów po necie, żeby skończyć męki i serial zakończyć tak jak to było w przypadku Prison Break'a. Może akurat w 8 sezonie reżyserzy wpadną na jakiś genialny pomysł i będzie on najlepszy ze wszystkich dotychczasowych?

ocenił(a) serial na 10
poodek

Trzeba mieć jakiś umiar, House też kiedyś będzie nudził.

bubil

umowa jest do 2012 roku :) jeszcze dwa sezonu raczej będą :)

ocenił(a) serial na 10
Toille

Jeżeli patrzeć na to że umowa jest do 2012 to powinny powstać jeszcze 3 sezony:
6 sezon - 2009/2010
7 sezon - 2010/2011
8 sezon - 2011/2012
Wkurzają mnie teksty o tym że się House znudzi. Skoro się Moda na Sukces po ponad 5000 odcinków nie znudziła to House po tych 200 tym bardziej się nie znudzi