PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499335
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Proszę

użytkownik usunięty

Nie odpowiadajcie antyfanom (np. naszemu Franklinowi) bo się nie odczepią! A ja mam dość tego: "Temat: Tem serial to gówno" - odpowiedzi 245"

Czemu w Las Vegas kasyna tak dobrze działają? Bo są ludzie, którzy tam chodzą. Czemu jest taki serial jak Dr House? Bo są ludzie, którzy chcą go oglądać. Czemu jest coś takiego jak sieć sklepów biedronka? Bo są ludzie którzy tam kupują. Czemu są na świecie więzienia? Bo są ludzie którzy tam trafiają. Czemu na świecie produkowane są samochody? Bo są ludzie którzy nimi jeżdżą. Czemu są "trole" na forach internetowych? - tylko się dobrze zastanówcie:)

ocenił(a) serial na 9
Dances_with_Life

Bo są ludzie którzy dają się prowokować :D

ocenił(a) serial na 1
wojtekbis_2

Dusia nie musisz już nikogo o nic prosić. Sami nie odpowiadają bo nie mają kontrargumentów na moje wypowiedz. A Tobie życzę więcej rozsądku i mniej fanatyzmu do dr Hałsa.

kontousuniente

No cóż. Na twoje, ehh, bezsensowne wypowiedzi trudno znaleźć sensowną odpowiedź. I nie opłaca się bezsensownie odpowiadać, można wyjść na idiotę, tak samo jak ktoś ( czyli ty ), kto bezsensownie się wypowiada.

geralt2622

Czyżbyście zmierzali do punktu wyjścia?? (jałowa dyskusja)

asia0123

Jak najbardziej, ale to będzie ciekawa ,jałowa, dyskusja ;D O ile nasz drogi rzuffpolonista będzie raczył odpowiedzieć.

ocenił(a) serial na 1
geralt2622

Owszem odpowiem proszę tylko o rozsądne pytania bez wulgaryzmów, aluzji co do wieku. Czekam.

użytkownik usunięty
kontousuniente

to może "powiedz mi skarbie, czemu tak nie lubisz Housika?" Może być xD

ocenił(a) serial na 1

Może być skarbie. Nie lubię gdyżpostać jest chamska,nieprzyjazna,odpychająca odrzucająca wszystkie innych ludzi nawet zachowania, i relacje( wie mże to postać fikcyjna ale zawsze znajdzie się paru id:)(_ którzy zaczną go naśladować) denerwuje mnie ten cały schemat po 5 sezonach trochę nudzi sposoby jakimi główny bohater się posługuje (niekonwencjonalne badania, niebezpieczny i zagrażający sposób leczenia) są po prostu nie do przyjęcia (taki chamski lekarz byłby wylany po pierwszym dniu pracy) i nie podoba mi się pogarda z jaką odnosi się House do pielegniarek i ich pracy(leżałem trochę w szpitalu i mogę powiedziećże bez pielęgniarek to lekarze by całe gów:! zrobili autentyczna sytuacja ogromne problemy z załozeniem węflonu) więcej "grzechów" narazie nie pamiętam

kontousuniente

No cóż. Jak widziałem masz w ulubionych american pie, brzydulę, m jak miłość. Dziwi mnie więc to, że uważasz że House jest schematyczny. A american pie czy m jak miłość nie jest? A co do aluzji do twojego wieku to nadal uważam że jesteś dzieciakiem, który lubi prowokować ludzi...

geralt2622

A. I mrówki w gaciach. Co to w ogóle jest?

ocenił(a) serial na 10
geralt2622

Dyskusja o tym dlaczego dyskutujemy z trollami przebiega w formie dyskusji z trollem ;]

hi hi

ocenił(a) serial na 1
aPosing

Mrówki w gaciach jest to film o specyficznym poczuciu humoru. Każdy ma inne poczucie humoru. K$2@ moje pole!!

ocenił(a) serial na 7
kontousuniente

Jak zobaczyłem oceny Twoich filmów to stwierdzam że młodziutki i głupiutki jesteś. Jak można takim filmom jak Symetria czy Dzień Świra dać ocenę jeden i dwa? Ten portal powinien być niedostępny dla takich ludzi jak ty...

rog3r

Zgadzam się. I dalej podtrzymuję że jesteś gówniarzem, któremu dano dostęp do kompa i teraz prowokuje innych ludzi. Lepiej zajmij się nauką chłopczyku a nie ocenianiem filmów.

geralt2622

Ups. ... a nie ocenianiem filmów, których nawet nie rozumiesz.