Wczoraj obejrzałem super odcinek gdzie Hous trafił do psychiatryka a dziś znowu leczy i jest jego stary zespół więc jak sie domyślam wczoraj sie skończył któryś ze sezonów dlatego moje pytanie do was który to sezon i kiedy sie zacznie kolejny oraz co w nim będzie ;)
Pozdrawiam
Który sezon to nie mam pojęcia, ale kolejny pewnie koło wiosny będzie. Tak myślę, w każdym razie oni jakoś tak nieregularnie puszczają te odcinki:-/
Mam to samo pytanie, wczoraj leciał 5 sezon i niby 110 odcinek(co się w ogóle nie przekłada na serie),ale czy ktoś może mi powiedzieć,czy to był ostatni odcinek 5 sezonu, bo jeśli tak mogę zacząć spokojnie ściągać 6 sezon,a nie kombinować z odcinkami 5:/
Zawsze w takich sytuacjach sprawdzam opisy odcinków na IMDb.
To niestety był ostatni odcinek piątego sezonu.
Skończył się piąty, a lecą odcinki z Tritterem jak widzę - 3x05 jeśli dobrze zgaduję.
Wczoraj zakończył sie sezon 5 a w związku z tym że polska TV nie pewnie nie wykupiła kolejnego sezonu dlatego dzsiaj mamy przyjemność oglądania sezonu 3. Uroczo:)
Dzięki, więc zaczynam "legalne" ściąganie sezonu 6 :D,z tego co widziałam w zapowiedzi może być mimo wszystko ciekawie :).
Oj jest ciekawie:D na www.doktorhouse.pl jest do sciagniecia i do obejrzenia 6 sezon:) Obejrzalem i uwazam ze jest ciekawie:D