Nigdy nie oglądałem tego serialu, i mam pytanie, czy warto ? zawsze bylem sceptycznie nastawiony do tego, wielu znajomych zachęcało mnie, ale jakoś nie mogłem się przemóc.
Czy ten serial jest naprawdę taki dobry i czy można się od niego "uzależnić" oczekując następnego odcinka ?
Nie, średnia ocen 8,5 wzięła się z księżyca, 2 miejsce wśród seriali w rankingu również, multum pozytywnych komentarzy o serialu na forum, rekomendacje znajomych, i Ty jeszcze potrzebujesz założyć kolejny durny temat, żebyśmy powiedzieli Ci czy warto ZACZĄĆ oglądać ten serial? Człowieku obejrzyj sobie kilka odcinków i będziesz wiedział. Przepraszam jeśli jestem trochę niegrzeczny, ale irytują mnie tacy ludzie jak Ty. Jak Ci teraz napiszę 50 osób, że warto oglądać, a drugie 50 osób że nie warto to co zrobisz? Obejrzyj a nie powinieneś żałować, i już się nie zastanawiaj bo nie ma nad czym, teraz została Ci już tylko jedna możliwość - obejrzeć serial! Pozdrawiam
dobra spoko wyluzyj ;) teraz idzie opcja taka jaką wersję z napisami czy lektor?
Powiem szczerze, że ja jestem człowiekiem, który nienawidzi oglądać z lektorem żadnych filmów i seriali, więc ja bym zdecydowanie doradzał napisy.
Jeśli chodzi o długie nazwy leków i chorób to lektor się przydaje, a jeśli o cięty język - napisy.
Serial dobry, ale jego najgorszą wadą są niedorozwinięte nastolatki piszące na forach "House <3 xD".