Witam,
oglądałem serial od sezonu 3 (oraz kilka odc pierwszego). Nie widziałem ostatnich dwóch odcinków sez 4 (jak wszyscy wiemy, dość istotnych i smutnych - widziałem później).
Ostatnio postanowiłem obejrzeć kilka odcinków dla rozrywki i się wciągnąłem. Obejrzałem sez 6 i 7. Potem zacząłem oglądać 4 od początku i..... nie spodobało mi się. Dziwne, ale przestał mi się podobać taki ciągle zadragowany House. Taki nieobecny i dziecinny. O wiele bardziej wolę tego "nowego", dojrzałego.
Moim ulubionym sezonem jest sezon szósty, jak łatwo się można domyślić.
Chciałbym w związku z tym poznać wasze zdanie:
1. Który sezon jest waszym ulubionym ?
2. "Który House" bardziej wam się podoba. Ten DO czy ten OD sezonu 6 ?
3. Co myślicie o sezonie 7
Pozdrawiam,
Matti
1. Mój ulubiony sezon to trzeci
2. Zdecydowanie ten DO 6 sezonu
3. 7 sezonu jeszcze nie oglądałem
1. Najlepszy sezon to 4, potem 2,1,3,5,7,6
2. Zdecydowanie ten DO 6 sezonu, sezony 7 i 6 to co najmniej 10 razy niższy poziom
3. 7 sezon jest dobry, poza 1 beznadziejnym odcinkiem reszta w porządku, najlepsze odcinki 5 i 8 jak dotąd. Na pewno lepszy od 6
1. sezon 3 :) i może druga połowa 2.
2. oczywiście, że house DO 6 sezonu... w szóstym no comment, a w 7 zaczyna wracać poziom, szczególnie 2 ostatnie odcinki ;)
3. j.w. - poziom powoli wraca ;)
lubie ze starą obsadą czyli do końca 3 sezonu ale 7 też ok od kiedy house jest bardziej szczęsliwy wreszcie:-)
Gorsza zdecydowanie od Cameron, lepsza od Trzynastki, jeśli ma wylecieć jak 13 wróci to lepiej niech nie wraca
Bardzo mi się podoba. Wnosi powiew świeżości i niewinności w stosunku do "starych wyżeraczy", a przy tym nieprzeciętnie zdolna.