PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Pytanie

ocenił(a) serial na 9

pytanie do tych co widzieli wszystkie odcinki. czy jest wyjasnienoe czemu doktorek kuleje????po za tym po obejrzeniu 3 odcinków doszlam do wniosku że House u Nas w Polsce mialby ciekawe życie;)pewnie z ciekawoscie bym chodzila sie do niego leczyc....no dobra pogadac.takiego cynika to ja jeszcze nie spotkalam!

użytkownik usunięty
czarownica_4

jest wyjasnione, nawet kilka razy o tym mówią. jest też jeden (genialny zresztą) odcinek, który tą historię opowiada. żeby jednak nie psuć, nie będę tu pisał dokładnie co się stało :)

ocenił(a) serial na 9

to duzo wiem;)niedlugo jade na studia i nie wiem czy bede miala ostep do tv....a jak nie??to sie nie dowiem...<mysli>w ktorym odc wyjasnil????dzieki za poprzednia odp;)

użytkownik usunięty
czarownica_4

House'a i tak radziłbym ściągać z neta, w formie oryginalnej z angielskim transkryptem jest najlepszy efekt.
Historia, o której mówiłem jest błyskotliwie opisana w 21. odcinku pierwszego sezonu pt. "Three Stories".
Widziałem ten odcinek już dosyć dawno temu, dokładnie i konkretnie nie pamiętam co dolega House'owi, jednak ogólnie rzecz biorąc z tego co pamiętam, to dostał czegoś na styl wylewu czy też zawału serca - tylko, że go mięśnia u nogi. Efektem tego mięsień obumarł, terapia jednak nie dała skutku i pozostał tylko ból.
Mam nadzieje, że teraz jesteś zadowolona :D Po więcej informacji - sięgnij do samego serialu :)

ocenił(a) serial na 9

No i proszę...jak chcesz to potrafisz;)dzieki bardzo a propos patrzylam w interku ale jakos tak niepelne serie sa...zostalo mi modlenie sie o dobry odbiór tvp 2;)
dzieki raz jeszcze.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

*lol* Ale to, co napisałaś zostało bardzo ładnie wyjaśnione już w PIERWSZYM odcinku ;P (tzn. oglądałam cale 3 i tyle wiem): wylew krwi do mięśnia- tyle że nie sercowego, a mięśnia uda (?)

Uuuh, i chyba jednak będę musiała ściągnąć wersje oryginalną, skoro wszyscy tak ją zachwalają.

ocenił(a) serial na 10
Brat_Princess

*napisałEś, my bad. Powinnam nauczyć się czytać to, co napiszę PRZED wysłaniem xP

użytkownik usunięty
Brat_Princess

pierwszy sezon widziałem dawno temu :) wiem, że kilka razy o tym było ;P

ocenił(a) serial na 10

W sumie, to po prostu zdziwiłam się pytaniem Czarowicy- oglądałyśmy w końcu tyle samo odcinków (*lol* ok, ja obejrzałam jeszcze wczoraj 1. epizod 4. serii xD po co mam się przejmować tym, że nie ogladałm poprzednich trzech? xD).

ocenił(a) serial na 9
Brat_Princess

nie obejrzalam 1 odc.ale juz nadrobilam zaleglosci tylko ze nie znam ang. na tyle by cos zrozumiec z terminologi medycznej...ja raczej umiem tylko na tyle by odp.na pytanie:"do you speak english"? "Yes I don't";)
w każdym razie dzieki bardzo za zainteresowanie;)
pozdrawiam

użytkownik usunięty
czarownica_4

około weekendu powinny pojawic się napisy, które sam robię, ale że nie moge reklamowac gdzie to powiem tylko ze grupa Hatak poleca :)

ocenił(a) serial na 10

O, dzięki za tę wcale-nie-oczywistą wskazówkę- z chęcią obejrzę ten odcinek ponownie; jakoś nie do końca mam zaufanie do mojej 'medycznej' angielszczyzny - wczoraj oglądałam 'na wyczucie', a terminy medyczne (w większości) rozumiałam z kontekstu.

A już dzisiaj kolejny odcinek na Dwójce... Jeden mniej do nadrobienia ;]
I przepraszam za wcięcie się w rozmowę ;P

Pozdrawiam,
I.

ocenił(a) serial na 9
Brat_Princess

ja również dzięuję za eeee.....wskazówkę;)jak przyjade na weekandzik to bedzie wielka-akcja-oglądania;)przyznaję sama ogladałam na wyczucie ale z napisami to jednak jakoś wygodniej i na aktorze można się skupić;)