Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 504 tys. ocen
8,2 10 1 503510
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Rachel

ocenił(a) serial na 10

Od dzisiaj jest moją ulubioną postacią. JEST EPICKAAA

MartWa

Ten bachor Cuddy który nawet nie jest jej?

użytkownik usunięty
MartWa

Fajna Rachel rządzi lubię ją .

do MilesQuaritch miłość do dziecka nie jest powiązana wspólnym kodem genetycznym . Nie kocha się dziecka bo jest nasze ma np czarne włoski i śmieje się jak mam kocha się bo jest takie jest . Coddy jest świetną matka taka normalna kochającą zapracowana matka . Rechel jest świetną co z tego ze nie jest biologiczna córka cuddy czuja ze będzie do niej podobna a house będzie ja kochał nawet bardziej niż cuddy :))

kat8

daj spokój geny decydują o wszystkim.Kto by chciał cudze chować?

MilesQuaritch

Ja "chowam".

bemol33

geny nie decyduje o tym czy będziesz kochał dziecko idąc ta droga każda kobieta powinna kochać własne dziecko a wszyscy wiemy to nieprawda inaczej by nie było maltretowanych bitych przez matki dzieciaków

bemol33

ja bym nie mógł

MilesQuaritch

A ja mogę. Czasami trzeba się zastanowić nad tym co się pisze. Czy siebie też nazywasz bachorem swoich rodziców?
I tyle w temacie.

bemol33

żeby za parę lat toja pociecha ci nie powiedziałą że i tak nie jesteś jej mamą/tatą. Nie lepiej samemu sobie własne zrobic niż po kimś bałagan seksualny sprzątać?

MilesQuaritch

Już oceniłeś nie mając pojęcia o relacjach? Gratuluję przenikliwości, niczym dr House. Tyle tylko, że zanim on podejmie diagnozę ma zrobiony dokładny wywiad. Ty już wiesz, wyciągając wniosek z dwóch lakonicznych zdań. Gratulacje, filmowy House powinien pobierać u Ciebie lekcje logiki. On przy Tobie, to umysłowy karzeł, Mistrzu.
A propos, nie uważasz, że temat adopcji dzieci niechcianych, to jakby nie to forum? Kończmy, zanim nas wykasują.

bemol33

żartuję to prowokacja była. Luz pingwinku.

MilesQuaritch

To ok:). Chociaż w tę prowokację, to tak nie do końca wierzę, ale jak wiesz, i tak wszyscy kłamią.

bemol33

dzieci to pięc minut przyjemności, trzydziesci lat kłopotów.

MilesQuaritch

nie mam jeszcze instynktu macierzyńskiego ale podziwiam ludzi którzy adoptują dzieci i dają im swoja miłość i uwagę polskiego społeczeństwo jest jeszcze nie dojrzale emocjonalnie żeby to zrozumieć

kat8

ja rozumiem

kat8

mów za siebie-już teraz widzę że byłabyś bennadziejna matką. Boże uchowaj.

MilesQuaritch

po czym to stwierdzasz ?

ocenił(a) serial na 8
MartWa

Epicka... To znaczy? Oczywiście znam podstawowe znaczenie, ale tutaj nijak mi ono nie pasuje...

MartWa

Też lubię Rachel :)

ocenił(a) serial na 8
anymore

W serialu są przecież dwie Rachel :
1. "córka" Cuddy
2. żona Dr Taub'a

Jus_tynaa_a

house sie stacza. Taa familijna otoczka jest żałosna i zamienia ten serial w durny sitcom!

anymore

Ja lubię Tauba zaje bisty jest i najmądrzejszy z nich.

MilesQuaritch

Tym razem się zgadzamy, ja też bardzo lubię Tauba, jedna z najciekawszych postaci w tym serialu.