Właśnie obejrzałam najgorszy odcinek Housa jaki widziałam!!! Nie wiedziałam, że producenci moga zrobić taki... Rozczarowałam się :(
domyślam się że chodzi ci o najnowszy odcinek housa.
uważam że odcinek jest doskonały! śmieszny,z ciekawą fabułą,z całkowitym zwrotem akcji,a relacja między housem a wilsonem mnie po prostu rozłożyła ze śmiechu:)
ale mam dla ciebie pewną dobrą rade,jak ci się nie podoba nie oglądaj!nikt cię nie zmusza:)
pozdrawiam
To może sezon 4 odc. 10???
Może jakaś nagroda będzie dla osoby która zgadnie? :)
House maniaczko... myślisz że będziemy się bawić z Tobą w zgaduj zgadula. Powiedz, który to odcinek bo sądząc po Tobie widać że jesteś dzieciakiem, który lubi się bawić w takie śmieszne podpuszczanie.
Teraz ja... najstraszniejszy odcinek Dr House.
Zgaduj sobie sama.
Ale ludzie którzy piszą takie komentarza są okropni - i tak bym po paru komentarzach napisała :/ Dobra to 3 odcinek 2 sezonu - przegapiłam gpo w TV i postanowiłam obejrzec na emule. Nie wiem czemu był taki straszny (nie umiem uzasadnić), ale wkurzało mnie w nim wszystko! PO prostu patrzeć nie mogłam na tego strego dziadka i dobrze, że umarł...
Jak dla mnie był normalny.
Zabawny, a w pewnym monecie mnie zasmucił. chodzi o to jak dziadek
powiedział że nie jest mu żal że zabił te dzieci.
Widziałam gorsze odcinki. szczególnie w 5 sezonie. większość była strasznie
nudna.
No właśnie - był normalny, ale tak mi się nie podobał... nie wiem dlaczego! A co do 5 sezonu to mi się właśnie podobał, bo zamieszali w to duzo zycia osobistego ;)