PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Co sądzicie o tym odcinku? Powoli już się zaczyna rozkręcać finał 6 serii. Mnie tylko ciekawi co House pod koniec odcinka pił w swoim gabinecie?
Ale karaoke udane :D

ocenił(a) serial na 10
kamil_morawski1

dobry odcinek...
wg mnie w finale okaże się, że house tym razem uzależnił się od alkoholu:)
bo chyba noga cały czas mu daje się we znaki a to byłby kolejny sposób na złagodzenie jego bólu
gdzieś wyczytałem, że w finale tego sezonu house będzie przedstawiony jak nigdy dotąd
pożyjemy zobaczymy
ciężko będzie pobić odcinki "house head" i "wilson's heart" ale jestem dobrej myśli:)

ocenił(a) serial na 10
radess

ma przecież cały czas pod ręką ten ibuprofen. Jakby się okazało, że House się uzależnił od alkoholu to trochę by to było nudne.
To prawda ciężko będzie pobić odcinki 4 sezonu bądź nawet 5.

kamil_morawski1

a gdzie mozna obejrzeć online ten odc. bo nie moge znaleźć a jak sciagam z neta to nie mam obrazu ;/

użytkownik usunięty
kamil_morawski1

Witam tez mi się podobał już chcą zrobić z niego alkocholika trochę przegnają wcześniej też pił i żył ale to już inna sprawa czekamy na finał serii ciekawe jeszcze 10 i 17 maja i ciekawe :)

ocenił(a) serial na 8

a wiadomo ile odcinków będzie miał 6 sezon?

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

Odcinek spoko,to jest troche tak że jak sie pije to ból ustaje(coś o tym wiem)i myśle że bedą szli w tym kierunku.Pozdrawiam wszystkich fanów.

ocenił(a) serial na 9
maniek_szafa

Chyba House będzie miał problem z alkoholem, przez ten ból. Tytuł ostatniego odcinka może nam sugerować, że zechce pomocy.

ocenił(a) serial na 9
Juby_

Eva Amurri. To ona grała w tym odcinku ? Bo nie jestem pewny . Pamiętam ją z innego dobrego serialu a mianowicie z 3 serii Californication . Jest to córka Susan Sarandon...

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

Według mnie odcinek miał zarówno swoje plusy jak i minusy.
Zdecydowanie nie podoba mi się to, w jaki sposób kreują postać Wilsona. Czy tylko według mnie zaczął traktować House'a zbyt przedmiotowo? Nie podoba mi się to. Zwłaszcza biorąc pod uwagę promo następnego odcinka.
Spodobały mi się za to końcowa scena - House/Cuddy. Po prostu nie wierzę, że House tak wprost wyraża swoje uczucia.
A co do alkoholu... Nie. Zbyt nudne i przewidywalne, według mnie :/ Liczę, że finał mnie czymś zaskoczy. Zwłaszcza, że cały szósty sezon oceniam dosyć wysoko :D

likilor

a mi sie najbardziej podobała scena z chłopakami jak śpiewali normalnie lałam z tego i to ich ,,Superstar" normalnie bomba

BlackRose58

A propos ostatniego odcinka:
http://www.housemd.pl/2010/04/ostatni-odcinek-nowego-sezonu-dr-housea-w-calosci- nakrecony-lustrzanka/

gatecrasher

Dla mnie najlepsza była scena z Chasem śpiewającym "Midnigt train to Georgia". I jeszcze ten chórek House'a i Erica - boski ;) Jśli ktoś cche zoabaczyć te scenę jeszcze raz to już ją wrzuciłam na youtube ;) http://www.youtube.com/watch?v=07MIxndQDI0

Kasiostefanek

hah ogladałam chyba ze sto razy i przestać nie moge, nawet sobie jako dzwonek w komie ustawiłam .

Kasiostefanek

Rozkaszlałam się ze śmiechu:) Jeszcze nie słyszałam tak dobrego karaoke i nie widziałam tak cudnej choreografii chórku:) Nic dziwnego, że nikt nie chciał po nich wystąpić.

Dzięki za link.

kamil_morawski1

Midnight train wymiata, nie ma co :)

Rzeczywiście, zapowiada się, że ostatnie odcinki będą ciekawe i sporo będzie się działo, Katie Jacobs w którymś wywiadzie mówi, że pojawi się ktoś z przeszłości - o ile dobrze pamiętam - House'a, ciekawe, czy będzie to Lydia? ;D

ocenił(a) serial na 8
szuszu_3

A mi się najbardziej podobała scena na początku, kiedy House obudził sie w łóżku tego dziecka, no i wzrok tego malucha, hahaha :)

ocenił(a) serial na 8
BlackkMamba

czyli do końca 6 serii zostały tylko 2 odcinki?!

Christopher_Moltisanti

dokładnie, 2 odcinki...

ocenił(a) serial na 10
szuszu_3

powiem wam, że raczej nas nie zadziwią zbyt mocno ten finał 6 sezonu. Widziałem zdjęcia promocyjne i nic specjalnego. W ostatnim odcinku zawali się jakiś budynek i ekipa z House będą jechali z Princeton aby pomóc ofiarom. Ciekawy jestem jak to się skończy.
Oto link

http://www.housemd.info.pl/index.php?id=gallery&op=album&aid=95

ocenił(a) serial na 8
kamil_morawski1

Ja widziałam zdjęcia z odcinka 6x22 Help me,ale Behind The Scene.Odcinek może być naprawdę ciekawy.Wie ktoś może kiedy ten odcinek poleci w Polsce ? A to jest link;
http://www.housemd.info.pl/index.php?id=gallery&op=album&aid=97

ocenił(a) serial na 10
Sympatyczna_01

Scena z karaoke ;DDD
Bardzo fajny odcinek, coraz bardziej zaczyna to przypominać stare dobre czasy poprzednich sezonów ;))

kathi

SPOILER

czy tylko ja zauważyłem objawy pląsawicy Huntigtona u Trzynastki? Podczas sceny w barze, House zwraca na to uwagę.?

ocenił(a) serial na 10
paparazzi

też to widziałem i house też zauważył... może scenarzyści rozwiną w końcu wątek choroby "trzynastki" w następnym sezonie tak jak to robią teraz z taub'em...
oby, bo może z tego wyjść coś ciekawego

ocenił(a) serial na 10
radess

też zauważyłem pląsawicę Huntingtona u trzynastki. Może i finał będzie związany z nią.

z Dr House'a można na prawdę zrobić niezły serial, ale tylko z Hugh Laurie'm, tylko potrzeba na to czasu na przemyślane pomysły.

ocenił(a) serial na 10
kamil_morawski1

A zauważył ktoś Nurse Jeffrey, postać spin offu House'a?