Kiedy będzie nowy odcinek House'a bo nie mogę tego znaleźć? Wiem że od 2.06.08 powtarzają w stanach 4 serię:).
nie będzie, 16 był ostatnim czwartego sezonu. Nowe odc. będą już w piątym, ale nie mam pojęcia kiedy
Żartujecie:d!A przecież każdy sezon ma 24 odcinki, nie? Ale dzięki... Już się nie mogę doczekać,ale strasznie się boję, że 5 sezon(czy tam 4, to zależy:P) będzie ostatnim.
właśnie to nie jest tak, że każdy sezon ma jakas liczbę odcinków. Jest ich tyle ile sie da. Sezon trwa od wrzesńia (albo pierwszy sezon trwa od pierwszego odcinka na antenie, który moze sie pojawić kiedykolwiek) i trwa zazwyczaj włąsnie do początku czerwca. Póxniej są powtórki. Kolejny zaczyna sie we wrześniu. Przez to nie cierpie wakacji :P W tym roku właśnie wiele sie pochrzaniło przez ten strajk, dlatego wyszło tak mało odcinkówww ;/
żeby tak ludzie narzekali że wakacje maja tak długo hehehe :) ale fakt pod tym względem trzeba się naczekać na ulubiony serial
Jak niektórzy pamiętają był strajk scenarzystów i 4 sezon ma tylko 16 odcinków i wszystkie już wyemitowane.