PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

SPOILER

ocenił(a) serial na 10

mam pytanko odnośnie ostatniego odcinka 5 serii. trochę się sama pogubiłam i chciałam wiedzieć jak wy to interpretujecie. Na koniec pojawia się Amber i Kurtner i mówią Houseowi, że wszystko to wymyślił. Czyli że co? Nadal brał vicodin i tak naprawde wcale nie przespał się z Cuddy poprzedniego wieczoru?? to w końcu są razem czy nie?

i wiecie może jak się nazywa piosenka w tych ostatnich scenach co leci?
p.s Cameron miała piękną kiecke:)

ocenił(a) serial na 9
gosik_z

Tak. House nadal brał Vicodin, ale tak bardzo chciał przestac i pozbyć sie halucynacji o Amber, że wmówił sobie ze nie bierze vicodinu, że Cuddy mu pomogła i ze sie z nią przespał. Chciał w to wierzyć i wierzył w to, cały dzien. Dopóki Cuddy mu nie poiwedziala ze poprzedniego wieczoru wyszła z biura i poszła do swojego domu a nie do Housa. Wtedy cały obraz ktory powstal w jego głowie runął i zaczął widziec też Kutnera, co ( moim zdaniem) oznaczało że wziął naprawde dużo vicodinu w czasie gdy myslal ze nie bierze.

A tak na marginesie ostatni odcinek mnie naprawdę mocno zszokował, pierwszy raz widzialam Housa przerażonego, bezbronnego i ze łzami w oczach. Swietnie to wymyślili. Zresztą chyba nie musze nikogo przekonywać ze scenarzysci Housa to geniusze.

pozdrawiam wszystkich fanów, z niecierpliwoscią czekających na pierwszy odcinek 6 serii.

ocenił(a) serial na 9
twa_monia

Co do piosenki to musiałbym sprawdzić ... tak... to The Rolling Stones

ocenił(a) serial na 9
Sunny

... albo Nancy Sinatra

ocenił(a) serial na 9
Sunny

ale raczej ... Vitamin String Quartet – As Tears Go By

ocenił(a) serial na 9
Sunny

... tą piosenkę śpiewała także Marianne Faithfull