PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

To fajny serial,na pewno nowatorski ale po pewnym czasie złapałam się na
tym,że patrzyłam na zegarek wypatrując końca.Serial powinien skończyć się
mniej więcej w połowie 3 sezonu,który i tak jest naciągany jak diabli(sezon
3 miał się skończyć po wygranej House'a w sądzie).Widać twórcy
chcieli,wyciągnąć ile się da.Piąty sezon sobie odpuszczam,już czwarty mi
się nie podobał.Żarty Housa irytują mnie i drażnią,a kiedyś rozbawiały mnie
do łez.Przykro to mówić ale serial zjada własny ogon.

ocenił(a) serial na 10
ulisseska1989

Ja się nie zgodzę. Owszem 5 sezon to już nie to samo choć ciągle jest bardzo dobry a 4 sezon był najlepszym w całym serialu, najśmiesniejszy i najfajniesze przypadki. Żarty House'a mnie chyba nigdy drażnić nie będą choć zauważyłem że z coraz to kolejnymi sezonami stawał się coraz bardziej chamski ale mi to nie przeszkadza a nawet mi się to podoba

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

również się nie zgodzę, do 6 sezony niczego takiego u siebie nie zauważyłam, ale nawet teraz po dłuższej przerwie od house'a znów podoba mi się tak jak dawniej :)

ocenił(a) serial na 10
ulisseska1989

dla mnie sezon 6 króluje :)
i żaden odcinek mnie nie nużył.

mysuperherojoker

ale to tak jak oglądanie "Ostry dyżur", albo "Detektyw Monk"... ten sam poziom więc nie top 1

ocenił(a) serial na 9
pmp2811

co się tak wszyscy uwzięli na ten top1, niech sobie będzie, za rok wyjdzie nowa produkcja, przybędzie wiele nowych fanów, nowe top1 i co, w tedy też będziemy prowadzić walkę? eh...

Elisa123

serial jest cienki jak proncie komara

ocenił(a) serial na 8
pmp2811

Czyli tak jak twoje..
Skończ już to trollowanie bo stało się to nudne, to czy serial jest na 1 czy 20 miejscu nic nie zmienia, znajdź sobie inny cel w życiu, znajdź sobie dziewczynę czy chłopaka, zamiast przesiadywać dniami na forum i wypisywać bzdury.

ocenił(a) serial na 9
ulisseska1989

Prawdę mówiąc trochę monotonna jest 'rama' - w każdym odcinku prawie taka sama. Ale i tak ten serial uwielbiam. Jako jeden z niewielu, muszę przyznać