PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House
użytkownik usunięty
lazurwise

To prawda. Leży pod respiratorem i powoli umiera.

ocenił(a) serial na 10
lazurwise

o którym sezonie piszesz?

rafib1975

7 czasami był średni a w 8 jestem po dwóch pierwszych odcinkach i widzę że trochę jest to robione na siłę, to więzienie i ten przypadek z płucami...no jakoś tak mi się sie spodobały, to nie to samo co "stary House" ale nie mówię że przestanę oglądać bo to wciąż super serial przy którym nie raz się śmieje i który trzyma w napięciu.

ocenił(a) serial na 10
Cassidys

w napięciu kiedyś trzymał, teraz tego czegoś co przyciąga do oglądania House'a jest coraz mniej. Mam nadzieje, że skończą na 8 sezonie i niech zostanie dobrym serialem.

ocenił(a) serial na 9
kamil_morawski1

Dokładnie. Nędza straszna. Wątki personalne - nuda. Wątki "lekarskie" - nuda, kiedyś wysilali się na odkrycie na co pacjent choruje a teraz to "dajmy mu to" "nie? no to co innego" bez żadnych dociekań co to za choroba może być. Praktycznie nic już nie ciekawi w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
lazurwise

Niestety z bólem serca przyznaje...masz racje. To już nie ten sam House. Wątki coraz mniej ciekawe, serial schematyczny, postacie zgrane niemiłosiernie. Dalej jest to serial dobry...no ale już tylko dobry. A House przyzwyczaił nas do czegoś więcej. Prawda?