PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nie wiem czemu, może przez brak Cuddy? Może przez tą Filipinkę (skąd oni ją wzięli!). Już Taub mnie wkurzał - mały, brzydki no spoko, większy realizm- ale do tego wredny, cyniczny, sfrustrowany ogier rozpłodowy, cóż tu dużo mówić, nie budził sympatii. Ale w porównaniu do tej nowej w okularkach, ech...

Poza tym psychologia ewolucyjna i mizantropia w wykonaniu House'a to jedno, ale kiedy cała reszta zespołu zaczyna tym raczyć na prawo i lewo to robi się ździebko nudne i nużące, wręcz irytujące.

No i ma się wrażenie, że serial zmierza donikąd, nie wiem. Żałuję, że scenarzyści nie zostawili House' a w więzieniu przez jeden sezon - przecież mieliby tam o wiele większe pole do popisu (działanie w trudnych warunkach, więzienne cwaniactwa House'a, przeżycie wśród współwięźniów, nowe przypadki). A tak - wszystko to już było.

A, i zastanawia mnie jedno - czy kiedykolwiek, ktokolwiek był w tym serialu chory na toczeń? Bo co drugi odcinek go podejrzewają od iluś sezonów, a chorych brak...:P

ocenił(a) serial na 10
darkmirror

Jak to mówił Hugh Laurie-..."Szczęśliwy House nie ma racji bytu"...

użytkownik usunięty
darkmirror

Tak to bywa ziom ale o czasu do czasu może się uśmiech i żarty robić jego styl spoko jest.