Czy możecie mi polecić jeszcze jakieś inne fajne seriale do oglądania? Obojętne czy komedie, dramaty itp. Po prostu fajne według Was. Z góry dzięki za odpowiedź.
Tylko napiszę jeszcze które seriale już oglądam lub oglądałem i zaliczam do ulubionych : House, Mentalista, Californication, Teoria wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę, The Walking Dead.
Tak jak w innym temacie polecam Doktora Who. Kiedy House'a juz nie ma, awansowal ta pozycje mojego ulubionego serialu. jest zabawny, czasem wzruszajacy i ciekawy. Tylko taka przestroga- jesli chcesz ogladac, lepiej pomin pierwsze 5 odcinkow, bo sa duzo gorsze niz reszta serialu. Polecam tez NCIS.
Drobiazg :) Taka rada: zacznij oglądanie najlepiej od odcinke "The empty child", jeśli klimat ci się spodoba, to myślę że cały serial też powinien być przyjemny w oglądaniu.
Próbowałeś Breaking Bad. Ostatnio spodobało mi się Shamelles. Możesz też zobaczyć The Killing mi osobiście nie przypadło do gustu ale możesz sprawdzić
Breaking Bad nie spodobał mi się. The killing chyba ma być skończone po 2 sezonach. A do shameless powoli zaczynam się przekonywać, na razie widziałem 4 odcinki pierwszego sezonu.
Teorię Wielkiego Podrywu też zaliczam do ulubionych ;) POlecam Ci serial Przyjaciele. Kocham to!!
"Scrubs" - jeden z najlepszych,moim zdaniem poziomem dorównuje "Friends",choć oczywiście tematyka i styl całkiem inne :)
Kolejnosc przypadkowa:
1. Scrubs (i nie jest to parodia Housea, serial powstal wczesniej :))
2. La Femme Nikita z 1997 r. lub nowa Nikita (ktorej nie lubie)
3. Desperate Housewives
4. Wilfred, wersja USA z Elijahem Wood'em
5. Boston Legal, chyba tworcy Housea