PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Czy możecie mi polecić jeszcze jakieś inne fajne seriale do oglądania? Obojętne czy komedie, dramaty itp. Po prostu fajne według Was. Z góry dzięki za odpowiedź.

Tylko napiszę jeszcze które seriale już oglądam lub oglądałem i zaliczam do ulubionych : House, Mentalista, Californication, Teoria wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę, The Walking Dead.

Kondzio92

Tak jak w innym temacie polecam Doktora Who. Kiedy House'a juz nie ma, awansowal ta pozycje mojego ulubionego serialu. jest zabawny, czasem wzruszajacy i ciekawy. Tylko taka przestroga- jesli chcesz ogladac, lepiej pomin pierwsze 5 odcinkow, bo sa duzo gorsze niz reszta serialu. Polecam tez NCIS.

Rexus88

NCIS jakoś nie przypadły mi do gustu. Ale Doktora Who sprawdzę. Dzięki

Kondzio92

Drobiazg :) Taka rada: zacznij oglądanie najlepiej od odcinke "The empty child", jeśli klimat ci się spodoba, to myślę że cały serial też powinien być przyjemny w oglądaniu.

Rexus88

co za pomijanie pierwszych odcinków dobra komedia jest

ocenił(a) serial na 9
Kondzio92

Zakazane imperium i rodzina soprano

Altair44

Rodzinę soprano widziałem. Zakazane imperium oglądałem parę odcinków i nie podobało mi się

ocenił(a) serial na 9
Kondzio92

Próbowałeś Breaking Bad. Ostatnio spodobało mi się Shamelles. Możesz też zobaczyć The Killing mi osobiście nie przypadło do gustu ale możesz sprawdzić

Altair44

Breaking Bad nie spodobał mi się. The killing chyba ma być skończone po 2 sezonach. A do shameless powoli zaczynam się przekonywać, na razie widziałem 4 odcinki pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Kondzio92

Teorię Wielkiego Podrywu też zaliczam do ulubionych ;) POlecam Ci serial Przyjaciele. Kocham to!!

gabrysia994

Pewnie że oglądałem Przyjaciół,dawno temu to było :)

Kondzio92

kości , csi; kryminalne zagadki nowego jorku, herosi, zaklinacz dusz ...

ocenił(a) serial na 8
Kondzio92

Californiacation :D

Kondzio92

"Scrubs" - jeden z najlepszych,moim zdaniem poziomem dorównuje "Friends",choć oczywiście tematyka i styl całkiem inne :)

Kondzio92

Kolejnosc przypadkowa:
1. Scrubs (i nie jest to parodia Housea, serial powstal wczesniej :))
2. La Femme Nikita z 1997 r. lub nowa Nikita (ktorej nie lubie)
3. Desperate Housewives
4. Wilfred, wersja USA z Elijahem Wood'em
5. Boston Legal, chyba tworcy Housea

ocenił(a) serial na 9
Kondzio92

Koniecznie "Sześć stóp pod ziemią"!!!!! możesz iść w ciemno, naprawdę warto i nie będziesz żałował! to nie jest zwykły serial, on zmieni Twoje podejście do życia - nie żartuję! Pierwszy sezon jest najgorszy do przebrnięcia, potem nie możesz się już oderwać.