PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Sezon8 Tajka

ocenił(a) serial na 9

Nawet nie wiecie jak mnie ta azjatka (chyba tajka) denerwuje.Kto się przyłączy?

użytkownik usunięty
24_Scratch_24

Nie jest taka zła ujdzie .

24_Scratch_24

Chyba Koreanka :p Ja tam ją lubię

ocenił(a) serial na 10
24_Scratch_24

Mnie także irytuje! I to niesamowicie...

ocenił(a) serial na 10
24_Scratch_24

nie lubię jej mówi w dziwny sposób

ocenił(a) serial na 9
linkazk

mnie jej,głos,miny wpieniają jak psa chorego na wściekliznę

24_Scratch_24

Raczej Filipinka

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

nie ważne czy filipinka,koreanka,tajka dupodajka,ale ważne,że mnie irytuje....

24_Scratch_24

Fakt to jakiś taki nerd dziwny. Prawie chłopak, ledwo kobieta, dziwna. Irytująca osobowość.

ocenił(a) serial na 9
Bialy_Pielgrzym

jest fantastyczna, a większość widzę, ze nie rozumie, że ona właśnie ma taka być- pełen kontrast dla ślicznej i nudnej bogatej dziewczynki.

ocenił(a) serial na 9
ulica_sezamkowa

A mnie Adams dużo bardziej pasuje, chociaż w ostatnich odcinkach ją trochę "stępili". Nie w sensie intelektualnym, ale charakterologicznym, na początku wydawała się bardziej House'owata (np. akcje z prezentami dla Park).
Park mogła być ciekawa, ale wyszła irytująca.

użytkownik usunięty
24_Scratch_24

Napewno lepsza od Masters (jednej z najbardziej irytujacych postaci ze wszystkich seriali jakie widzialem , jedynie matka Tony`ego i Meadow z rodziny soprano były gorsze)

użytkownik usunięty

Z deszczu pod rynnę :/

ocenił(a) serial na 10
24_Scratch_24

Zgadzam się całkowicie, ta rola jest tak irytująca że mam ochotę rozwalic monitor. Już jej wygląd jest odrzucający (ale to mozna jeszcze znieść), natomiast okropny akcent i sposób bycia są nie do zniesienia, powinni usunąć tę postać, nic nie wnosi oprócz irytowania swoim jestestwem.

ocenił(a) serial na 8
24_Scratch_24

No, jest tragiczna, nie mogę znieść jej widoku, aż mi się agresor włącza. Tragiczną grę aktorską, beznadziejna osobowość - wiem, że jest to celowe, ale nie znaczy, że nie może irytować, prawda?

ocenił(a) serial na 6
24_Scratch_24

Bardzo kiepska postać. Niestety, według mnie, House jedzie w dół z sezonu na sezon i zamiast ratować się jakąś dobrą i ciekawą obsadą wciska nam mega irytujących bohaterów.

ocenił(a) serial na 9
katasia1

Podobnie uważam:)

ocenił(a) serial na 8
24_Scratch_24

Od samego początku mnie drażni, miałam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję, ale nie. Jej głos, jej wygląd, sposób bycia, mówienia... Coś strasznego! Chyba w rankingu na najbardziej irytujące postaci serialowe byłaby w czołówce.

ocenił(a) serial na 7
zifua

To jest Chinka na 100% opowiadała w którymś z pierwszych odcinków że są uciekinierami z Chin bywa irytująca ale i zabawna i przynajmniej nie biega ze wszystkim jak Masters ta to była dopiero bida z nędzą mnie natomiast zaczął wkurzać Foreman jako szef funkcyjne mu do głowy uderzyło po za tym dalej jest czarny i niedowartościowany

ocenił(a) serial na 7
24_Scratch_24

A ja ją lubię :P Jest kontrastem dla tych wszystkich lachonów :) Jestem kobietą i nie, nie jestem zazdrosna o wygląd innych pań, ale nie znoszę gdy do serialu wpycha się piękną kobietę, która... gra jak drewno :/ Odette mnie o wiele bardziej denerwuje, bo powiedzmy sobie szczerze - jej postać jest kompletnie bezpłciowa. Wydaje mi się, że ona ma tam tylko wyglądać :P Przy niej Park to miszcz :P Owszem ma mało "sprecyzowany" charakter (trochę źle pociągnęli jej postać, na początku była ciekawsza), ale wolę ją niż beznadziejnie napisaną laseczkę (nawet nie pamiętam jak się nazywa w serialu) o jakże przewidywalnym charakterze (Cameron i szczypta Masters).

Taco

W całości się z Tobą zgadzam, ta Odette to zupełne drewno.Ona kojarzy mi się z serialami o plażach pod palmami czy o kłopotach modelek. Mała przynajmniej na początku pokazała pazur. Z tej, poza "ładnością" raczej nic się nie wykrzesa.

ocenił(a) serial na 7
bemol33

Widziałam Odette w jakimś horrorze. Była typową aktorką jednej miny... W Ameryce jest mnóstwo młodych aktorek, które są piękne i na pewno bardziej utalentowane od niej. Nie mam pojęcia czemu ją zatrudnili :/ W dodatku jej rola jest po prostu mdła, trudno żeby osoba pozbawiona aktorskich umiejętności coś z tego wykrzesała :/

Taco

I tu trafiłaś w sedno, trzeba jeszcze mieć co zagrać.

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

Mnie też irytuje i to bardzo.

ocenił(a) serial na 8
24_Scratch_24

Jest tragiczna. Mogliby ją uśmiercic zamiast Kutnera. Zmuszam się do nie skipowania scen z tą porażką :/

ocenił(a) serial na 9
24_Scratch_24

denerwująca, nie ma w ogóle ciekawej osobowości, w serialu jest jakaś taka neutralna, nic ciekawego nie robi;/ ta ładna tak samo

ocenił(a) serial na 9
Xandria

Irytuje? Mnie ona delikatnie mówiąc wkur***. Daje nudne dialogi, dodano ją na doczepkę a aktorka która ją gra jest totalnie do dupy. Z żalem to przyznaje ale House to już nie to samo co kiedyś, nabrał cechy tych wszystkich tasiemców. W 6 sezonie przeżył metamorfozę żeby potem znowu wrócić do starej osobowości, ten sezon powinien być zwieńczeniem wszystkich poprzednich i jakimś zakończeniem ale widać że żadne wątki nie są zamykane a więc możemy się spodziewać że będą go ciągnąć jeszcze przez 2-3 lata.

ocenił(a) serial na 9
MannyPacquiao

Masz rację. Ósmy sezon jest nieciekawy,nowe postacie bezbarwne nie grzeszące ani humorem ani inteligencją o_0 mogli by zrobic ze House wykłada tą fizyke jak wspomniał w pierwszym odcinku. To że serial ogólnie jest medyczny nic by sie nie stało gdyby w jedym sezonie zmieniono koncepcję. Myślę, że ciekawym zabiem w serialu było by np zeby House zachorował i chciał się sam zdiagnozować xD jak narazie umieram z nudów (widziałam 7 odcinkow narazie)