PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

szału nie ma dupy nie urywa, oglądam dalej:)

Ciężko jednak znaleźć coś co przebiję Dextera albo Breaking Bad

MyslPozytywnie

Polecam jeszcze Prison Break, jeśli nie oglądałeś :))

MyslPozytywnie

Obejrzyj "Grę o tron", jak dla mnie jest lepsza niż "Dexter". Przynajmniej te sezony, które do tej pory wyszły.

patti_4

oglądałem GOT, inny rodzaj serialu też genialny ale książka pewnie o wiele lepsza niż serial. PB oglądnę może po House, zobaczę. Jestem na 5 sezonie, a poprzednie sezony oceniam tak
s1 6/10
s2 8/10
s3 7/10
s4 6/10
s5 zapowiada się dobrze zobaczymy jak się skończy.

MyslPozytywnie

myśl pozytywnie dotrwaj do 8, będzie jak po grudach, ale ostatnie odcinki są tego warte

ocenił(a) serial na 7
MyslPozytywnie

Moim zdaniem Hause przebija oba te seriale ;)

Socjoswir_1

Moim zdaniem wszystko może czyścić buty Dexterowi:D ale są gusta, guściki, rozkminy i chore banie więc każdy lubi co innego ale rzeczywiście są seriale które wg mnie mogą koło Dextera stanąć ale tylko koło niego (nie przed nim :P )

ocenił(a) serial na 10
MyslPozytywnie

Dexter może "czyścić buty"? Przetrwałem pół pierwszego sezonu i ..., nie skończę.

MyslPozytywnie

Czegoś tutaj nie rozumiem. Jak można licytować , który serial lepszy, kiedy każdy z nich jest inny, o innej tematyce. To tak jakby zastanawiać się czy lepszy jest np. film "Filadelfia", "Dawno temu w Ameryce" czy "Cztery wesela i pogrzeb"?

ocenił(a) serial na 9
bemol33

Nie można licytować, bo dobrze wiemy, że najlepsze jest "Dawno temu w Ameryce" ;)