Jak Mogło do tego dojsc ze Dr House Spadł z 2 miejsca na 3 ?? Ludzie głosujcie :D
Jak dla mnie 3 miejsce jest najbardziej odpowiednie.
House nie jest na tyle dobry, aby być przed Friends.
To zależy od gustu. Ja nie lubię "Friends" więc dla mnie House jest na tyle dobry. Aczkolwiek jakie znaczenie ma ranking?
House jest na tyle dobry żeby być na 1 miejscu i nie mówcie że jakaś głupia komedyjka i 10 odcinkowy serial (10 odcinkowy !!!) są lepsze od Housa
Okej House jest bardzo dobry, ale Friends to już serial kultowy i przyznaję to większość ludzi.
House na to miano musi jeszcze zapracować.
nie zgadzam sie:) House zasluguje na 3 miejsce jak najbardziej:) 2 dla Przyjaciol jak najbardziej zasluzone chocby przez to ze to chyba najbardziej znany serial na swiecie:) a kompania braci to jedna z najlepszych rzeczy jakie w zyciu widzialam i sie nie dziwie ze jest na pierwszym miejscu:) takze top3 w seraialach jak najbardziej moim zdaniem prawidlowe:)
Wiele razy to mówiłem, ale powtórzę raz jeszcze: jakie znaczenie ma ranking? Każdy ma swój gust, i swój wewnętrzny ranking. Dla mnie na ten przykład House jest przenajlepszy, i mam gdzieś na którym jest miejscu.
Co się dzieję z tym rankingiem zaraz House'a prześcignie Dexter ludzie opanujcie się
Ha! I bardzo dobrze. Wg mnie ten serial Zasługuje na max 6 miejsce. A najlepsze są wasze kompromitujące argumenty w stylu:
"Friends- głupawa komedyjka" chyba nie wiesz o czym mówisz,
czy:
"Dexter 10 odcinkowy serial"- ha ha ha, nie liczy się ilość tylko jakość. Zapamiętaj to sobie dzieciaku ;)
on nazwal kompanie braci dziesiecioodcinkowym serialaem a nie dextera":) czytaj ze zrozumieniem :D
Nie 10 odcinkowy, tylko sezonowy a w kazdym sezonie nie liczac ostatniego jest po 24 epizody, w dziesiatym jak dobrze pamietam jest 14. Takze jest 230 odcinkow a nie 10 :P
Kompania braci -- nie widziałam myślę jak większość na tym forum
Przyjaciele - to dla mnie zdziwienie, do serialu nic nie mam, aczkolwiek uważam, że nie zasługuje na tak ,,szlachetne" miejsce...
HOUSE m.d. - MIÓD CUD I ORZESZKI- { wszystko wyjaśnia }
Dexter -ehhh... na MÓJ GUST słabe, ale rozumiem to, że dla innych ten serial jest brawurowy .
aaaa.. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE =)
Nie rozumiem dlaczego porównujecie te seriale? Przecież każdy jest o czymś innym, i nie widzę sensu w porównywaniu ich.
A "Kompania Braci" ma 10 odcinków, bo to mini-serial.
porownuja po wiekszosc osob na tym forum nie przyjmuje do wiadomosci ze jest cos lepszego od House'a. Ja sama mialam watpliwosci czy Kompania Braci jest lepsza wiec ja obejrzalam i uwazam ze mimo iz to zupelnie inny typ serialu to chyba najlepszy jaki w zyciu widzialam.... A ma 10 odcinkow bo jest nakrecony na motywach powiesci... wiec ksiazka sie skonczyla serial sie skonczyl:) i nawiasem mowiac wlasciwie ma odcinkow 11:D:D 10+ taki bonusowy :D
No dobrze spójrzmy na to obiektywnie. Dajmy na to że Kompania Braci i House to tak samo genialne rewelacyjne i fantastyczne seriale, są an takim samym poziomie. I teraz musimy wybrać który z nich ma być na pierwszym miejscu. Więc wybieramy serial który przez 10 odcinków jest genialny, rewelacyjny, fantastyczny czy ten który jest taki przez 110 odcinków ? Odpowiedż jest prosta
Idąc twoim tokiem myslenia, to ani House ani Kompania nie powinny byc pierwsze tylko np Friends, ktory jest "genialny, rewelacyjny, fantastyczny" przez ponad 200 odcinkow
ale nie napisalam ze uwazam ze House i kompania braci to taki sam poziom.... a po drugie widziales\as kompanie braci, ze oceniasz ze House jest lepszy?? tez myslalam po 3 sezonach House'a ze to najlepszy serial jaki mogl powstac... i byc moze nawet bylam zawiedziona ze byl za kompania braci....ale zeby cokolwiek krytykowac trzeba to obejrzec, wiec obejrzalam.... i zmnienilam zdanie:D heheh albo pierwsza powinna byc moda na sukces ktora jest juz fantastyczna przez 5000 odcinkow:D:D:D pozdrawiam :D